Eigen unieke methode

De Mind The Voice-methode is een methode voor stemgebruik dat bestaat uit intensieve stem-, spreek- en zangtechnieken met daaraan gekoppeld workouts voor mind & body gebundeld in de boeken:

Op deze website bieden wij gratis een volledig pakket aan die aansluit bij de boeken voor iedereen die intensief met zijn/haar stem aan de slag wil:

  • gratis stemoefeningen.
  • gratis zangoefeningen.
  • gratis mind trainingsoefeningen.
  • gratis lesvideo’s voor mind, body & voice.
  • free downloads
  • exclusieve research naar stemeffecten
Meer info

Online didactisch materiaal

De Mind The Voice-methode is een methode voor gezond stemgebruik dat bestaat uit de beste technieken uit de stem-, spreek- en zangwereld met daaraan gekoppeld succesvolle en efficiënte bewezen technieken voor mind & body zoals mindfulness, hartcoherentietraining, autogene training en massage.

De kern van de Mind The Voice-methode is: de ‘mind’ beïnvloedt de ‘voice’. Stemtherapie volgens Mind The Voice vertrekt vanuit een holistische visie omdat naast lichamelijke factoren, ook steeds mentale en emotionele onevenwichten een belangrijke rol spelen bij het tot stand komen van ziekteprocessen. Weet je hoe je ‘mind’ te sturen, dan heb je onmiddellijk ook controle over je ‘voice’.

De link tussen stem, lichaam en geest.

Bovenop de koppeling tussen mind en voice is er de populaire en efficiënte techniek bestaande uit de 4 basisbegrippen: “de 4 knopjes van klanksetting”: stabiliteit, ademsteun, ruimte en klankplaatsing. Je leert als het ware 4 knopjes ‘aanzetten’ en ‘bijsturen’ om de stem te resetten tot een gezond stemgebruik en te upgraden tot de stem die je voor jezelf wil.

Nascholingen en opleidingen

Naast onze individuele zanglessen en sessies logopedie organiseren we met Mind The Voice ook intensieve nascholingen en opleidingen:

Graag maken we voor jou of jouw school/bedrijf een workshop of nascholing op maat. Contacteer ons vrijblijvend via info@mindthevoice.be.

Mail Mind The Voice
team-member

Tiffany Veys

Top Vocal Coach - Zangexpert - Grondlegger Mind The Voice-methode - Songwriter
team-member

Kris Van Roy

Manager Mind The Voice - Audio Expert/Engineer
team-member

Debbie Jacob

Zangcoach - Songwriter
team-member

Jolien Bouckaert

Logopedist - Stemtherapeut - Zangcoach
team-member

Charlotte Canoot

Zangcoach
team-member

Margot De Proft

Zangcoach