ARTIST IN 1 DAY!

Baan je weg in het medialandschap en laat van je horen met een artiestenportfolio!

De kansen in de media liggen voor het grijpen, maar hoe begin je eraan? Mind The Voice biedt een kant-en-klare formule aan zodat je jouw talent kan laten zien en horen aan producers, managers, platenfirma’s, promoters, festivals in de muziek- en mediawereld. Ben je dus zanger of zangeres en wil je graag je kansen wagen op een professionele manier, dan is ARTIST in 1 DAY een budgetvriendelijke en complete oplossing voor jou.

Wij bieden jou een professionele fotoshoot met make-up artist, high-end vocal opname in de studio en een live captatie van 3 songs, gemonteerd in 3 aparte videoclips. De hele dag word je begeleid door top vocal coach Tiffany Veys en producer Kris Van Roy. Via deze ervaring kan je zowel je performance skills, als je zangtalent als looks in de verf zetten.

ZANGLES
FOTOSHOOT
STUDIO OPNAME
OPTREDEN
LIVE CAPTATIE

Een fotoshoot met professionele make-up.

Vocal coaching sessie met tips & tricks voor het live-optreden.

Een studio-opname van 1 zelfgekozen song in onze high-end vocal opnamestudio. De instrumentale versie breng je zelf mee op usb-stick.

Performance coaching in de performance room van de 3 songs voor het live-optreden.

Als afsluiter van ARTIST in 1 DAY geef je een optreden in de performance room voor je vrienden en familie. Dit optreden wordt live gecapteerd.

Als kers op de taart wordt jouw demo-opname gemixt en 3 videoclips voor jou gemonteerd en samen met de beste foto’s doorgestuurd als porfoliomateriaal.

WANNEER?

NIEUWE DATA BINNENKORT ONLINE

550inclusief lunch + 15 tickets

SCHRIJF JE NU IN!