MTV Logo Audio Setup

Een accuraat stemonderzoek start reeds bij de audio-opname.

Mind The Voice lanceert met de MTV Logo Audio Setup een volwaardige en kwalitatieve audio installatie voor stemopnames bij stemonderzoek door logopedisten. De MTV Logo Audio Setup is een op maat samengestelde audio setup die logopedisten toelaat het beste uit hun logopedische behandeling te halen.

De setup is na uitvoerig en nauwgezette research samengesteld door Mind The Voice audio expert & producer Kris Van Roy. Het is bruikbaar met elk besturingssysteem (Windows, OSX,…) en combineerbaar met elk logopedisch programma. (Praat, Lingwaves,…).

Meetmicrofoon ECM8000

Met de ECM8000 meetmicrofoon krijg je een natuurgetrouwe opname van de stem met een vlakke frequentierespons. Deze omnidirectionele condensatormicrofoon is door zijn directionaliteit niet onderhevig aan het proximity effect. Dit geeft het voordeel dat de stem van nabij wordt opgenomen zonder daarbij kleuring toe te voegen in de lage frequenties.

Hoofdtelefoon HD 200 Pro

De Sennheiser HD 200 Pro hoofdtelefoon is een professionele gesloten studiohoofdtelefoon en staat je toe om het onderzoek in de ideale omstandigheden te beluisteren en te herbeluisteren.

Audio-interface Focusrite Scarlett 2i2

De Scarlett 2i2 audio-interface staat je toe om tot twee microfoons gelijktijdig snel, accuraat en moeiteloos op te nemen en af te luisteren. Het heeft een USB-aansluiting naar de computer toe en biedt je de mogelijkheid om zowel het volume van de hoofdtelefoon als de optionele referentie speakers afzonderlijk af te regelen.

Referentie speakers

De optionele referentie speakers zijn het summum van een logopedist. Ze bieden je de meerwaarde om het opgenomen onderzoek kwalitatief te herbeluisteren in een ruimer perspectief. Het gebruik van referentie speakers laat je ook toe om samen met je cliënt stemopnames te herbeluisteren en te corrigeren.

Reflectiescherm Voxguard VU

Het Voxguard VU reflectiescherm minimaliseert storende omgevingsgeluiden en nadelige reflecties.

Midi keyboard Akai LPK25

Het LPK25 midi keyboard kan je toevoegen aan de audio setup om het stembereik van de cliënt eenvoudig en snel te verifiëren en uit te breiden. Deze usb-midicontroller is compatibel met alle besturingssystemen en handig mee te nemen. Bijkomende zangoefeningen kunnen hierop worden gespeeld, waardoor je de cliënt in alle stemregisters makkelijk kan ondersteunen.

MTV Logo Audio Setup

De MTV Logo Audio Setup is verkrijgbaar in 4 varianten, afhankelijk van de benodigdheden en het budget. In alle setups is het basismateriaal hetzelfde (met de vereiste kabels) en telkens uitgebreid met referentiespeakers, hoofdtelefoon en midiklavier.

Mind The Voice werkt voor het audiomateriaal samen met KEYMUSIC. Zij behandelen de bestelling, zorgen voor de levering en garantie.

– MTV Logo Audio Setup (BASIC): Microfoon, statief, reflectiescherm en interface => 347,46€ (incl. BTW)
– MTV Logo Audio Setup (ADVANCED): Microfoon, statief, reflectiescherm, interface en hoofdtelefoon => 416,56€ (incl. BTW)
– MTV Logo Audio Setup (PRO 1): Microfoon, statief, reflectiescherm, interface, hoofdtelefoon, referentiespeakers => 594,67€ (incl. BTW)
– MTV Logo Audio Setup (PRO 2): Microfoon, statief, reflectiescherm, interface, hoofdtelefoon, referentiespeakers, midiklavier => 645,03€ (incl. BTW)

– Update oude VVL set: Microfoon, statief en reflectiescherm=> 198,1€ (incl. BTW)

Bestel de MTV Logo Audio Setup

  • Vul het bestelformulier volledig in.
  • Selecteer je gewenste setup.
  • Druk op ‘verzenden’
  • Jouw bestelling wordt rechtstreeks doorgestuurd naar KEYMUSIC voor verdere verwerking.
  • WANNEER WORDT DE SETUP GELEVERD EN HOE VERLOOPT DE BETALING? Wij maken jouw bestelling over aan Keymusic. Keymusic stuurt jou vervolgens een betalingsopdracht en levert je pakket kostenloos bij jou thuis. Je dient dus geen betaling te verrichten aan Mind The Voice.
  • Ben je aangesloten bij VVL, bestel de set dan via vvl.be en geniet van een leuke korting!