De Stembijbel: Audio-oefeningen

De Stembijbel (geschreven door stemcoach & zangcoach Tiffany Veys en logopediste Kristien Wollants) is een unieke stemgids voor iedereen die intensief met zijn/haar stem bezig is: leerkrachten, presentatoren, journalisten, acteurs, coaches, logopedisten, zangers, politici, verkopers, telefonisten, gidsen,… Het is ook geschikt voor studenten logopedie, radio en televisie, journalistiek, lerarenonderwijs, kleuteronderwijs, muziek, maar ook studenten met mondelinge examens en personen met stemproblemen.

Een must-have voor stemprofessionals.

42 audiofragmenten

Het boek is heel uitgebreid: bij het boek horen maar liefst 24 lesvideo's en 42 audiofragmenten ter verduidelijking van de besproken stemkleuren, stemregisters, ademhalingstechnieken, uitspraak, regionale accenten, lichaamsoefeningen en zoveel meer.

Daarbovenop vind je ook stemoefeningen (resonans-, pittigheids- en zangoefeningen) en mind trainingsoefeningen (mindfulness, hartcoherentie, ademtherapie.) terug. Alle technieken worden uitgebreid besproken in het boek: stemoefeningen vind je terug in H7a en H7b, mind trainingsoefeningen vind je terug in H5.

24 lesvideo's

Daarnaast zijn er ook vele videofragmenten gemaakt die jouw ultieme stemgids nòg meer zullen verduidelijken. Die video's kan je zowel vinden via deze link, als op het Mind The Voice - YouTube Channel. Neem zeker een kijkje!

Alles om een audiovisuele beleving te maken van het boek! Veel plezier ermee!

Bekijk de lesvideo's

 Beluister en download hier alle audio-oefeningen.

Share

×

Aanbieding!

Mind The Voice – De Stembijbel

34,99 29,99 Incl. BTW

De Stembijbel is een complete stemgids voor iedereen die intensief met zijn/haar stem bezig is: leerkrachten, presentatoren, journalisten, acteurs, coaches, logopedisten, zangers, politici, verkopers, telefonisten, gidsen,… Het is ook geschikt voor studenten logopedie, radio en televisie, journalistiek, lerarenonderwijs, kleuteronderwijs, muziek, maar ook studenten met mondelinge examens en personen met stemproblemen

Categorie:

Beschrijving

De Stembijbel

De Stembijbel is een complete stemgids voor iedereen die intensief met zijn/haar stem bezig is: leerkrachten, presentatoren, journalisten, acteurs, coaches, logopedisten, zangers, politici, verkopers, telefonisten, gidsen,… Het is ook geschikt voor studenten logopedie, radio en televisie, journalistiek, lerarenonderwijs, kleuteronderwijs, muziek, maar ook studenten met mondelinge examens en personen met stemproblemen.

Met ‘De Stembijbel’ introduceert Mind The Voice een nieuwe en complete visie rond de stem, de Mind The Voice-methodiek. Die methode is meer dan stem-, spreek- en zangtechnieken alleen. Naast een correct stemgebruik en juiste uitspraak van het Nederlands, gaat ‘De Stembijbel’ in op de link tussen stem, lichaam en geest. Weet je immers hoe je “mind” te sturen, dan heb je onmiddellijk ook controle over je “voice“.

Bovenop de koppeling tussen ‘mind’ en voice’ heeft de Mind The Voice-methode een unieke en heel efficiënte techniek uitgedacht om je stem snel en eenvoudig te resetten: de 4 knopjes van klanksetting.

Het is zo toegankelijk dat het kan gebruikt worden voor zowel kinderen als volwassenen en zò compleet dat het àlle stemeffecten, stemkleuren en stemregisters omvat!

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 245 x 175 x 2 cm
Auteurs

Tiffany Veys

Tiffany Veys is erkend als één van de top vocal coaches in Vlaanderen. Zij behaalde haar Master in music, jazz-en lichte muziek aan het Conservatorium te Gent in 2006. Haar passie voor zingen -als zangeres en zangcoach- resulteerden in het zangboek 'Mind The Voice – Zo leer je zingen!' waarbij ze een gloednieuwe no nonsense & effectieve methode ontwikkelde om lichte muziek te zingen. (Lannoo 2012)

In 2015 werd het tijd om de Mind The Voice-methode uit te breiden naar een methode voor zowel sprekers als zangers, wat resulteerde in het 2e Mind The Voice-boek: 'De Stembijbel', een stemgids voor elke stemprofessional. Hiervoor werkte zij samen met logopediste Kristien Wollants. Beide boeken zijn in samenwerking gemaakt met Kris Van Roy (Mind The Voice) en Rudy Van Hoey en Laurien Van Hoey (Mathildestudios).

Kristien Wollants

Kristien is logopediste/stemcoach, gespecialiseerd in stem en articulatie. Ze heeft een eigen praktijk in Aartselaar en geeft ook stemcoaching en logopedie bij Mind The Voice. Daarnaast werkt ze ook deeltijds bij Medialaan als stemcoach van de schermgezichten en leest ze in het weekend zelf het radionieuws bij Q-music.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mind The Voice – De Stembijbel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…