DR. MIEKE MOERMAN

Nko-arts

Dr. Mieke Moerman heeft zich na haar specialisatie NKO (Neus-, Keel- en Oorziekten) verder bekwaamd in de Foniatrie (=NKO-arts die zich nog meer verdiept in de stem-, spraak-, taal-, en slikproblematiek), de Hoofd- en Halsheelkunde en -revalidatie. Bovendien studeerde zij ook af als Master in de Logopedie en behaalde haar doctoraat in de Medische Wetenschappen, beiden aan de Universiteit te Gent.
Zij presideert het 12e Pan European Voice Conference (30 aug-1 sept, 2017 Gent, België), een bijeenkomst waar wereld experten van verscheidene disciplines (medisch, paramedisch, exacte wetenschap en artistiek) kennis en ervaring omtrent de STEM in al zijn aspecten uitwisselen.

Dr. Moerman redigeerde het allereerste Mind The Voice-boek ‘Mind The Voice – Zo leer je zingen!’ en ondersteunde samen met Dr. Baelde de X-Ray foto’s uit ‘Zo leer je zingen!’ en ‘De Stembijbel’. Dr. Moerman werkt nauw samen met Vocal Coach Tiffany Veys ter ondersteuning van voice research betreffende de stemregisters en de extreme vocale effecten.

DR. MIEKE MOERMAN

AZ Maria Middelares

Buitenring Sint-Denijs 30
9000 Gent
Tel. 09 246 83 13

Wachtzaal Gate G, wachtzaal 3a
Raadpleging Op afspraak

MAAK EEN AFSPRAAK MET Dr. MOERMAN