Comedy@MTV: Jasper Posson

Home/Comedy/Comedy@MTV: Jasper Posson
Loading Events

« All Events

Comedy@MTV: Jasper Posson

6 november 2020 @ 7:30 pm 10:00 pm

€8 Inkom
Lippeloseweg 44
Puurs-Sint-Amands, Belgium
Google Map
032980494
www.mindthevoice.be

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jasper Posson
Comedy@MTV
8,00
48 available

VASTBENOEMD

Jasper Posson

Jasper Posson was in 2018 finalist van Humo’s Comedy Cup, daarvoor won hij de Lunatic Comedy Award. Hij werkt mee aan de televisieprogramma’s van Philippe Geubels en was het vaste voorprogramma van Michael Van Peel, Bas Birker en Alex Agnew.  Dit najaar kun je hem nog aan het werk zien tijdens de finalistentour van Humo’s Comedy Cup, voorjaar 2019 maakt hij zijn televisie debuut in ‘Is er een dokter in de zaal’ op VRT. Hoog tijd voor een kennismaking met het grote publiek dus.

Jasper Posson was jarenlang vast benoemd ambtenaar, maar geen zorgen: zijn grappen werken wel. In zijn eerste avondvullende voorstelling heeft deze sympathieke Antwerpenaar het over zijn drie vaste benoemingen. 

De eerste vaste benoeming kreeg hij van zijn ouders, in de vorm van een voornaam.

De tweede kreeg hij van de overheid, in de vorm van een contract dat nooit kon eindigen. 

De derde kreeg hij van zijn vriendin, in de vorm van een jawoord en een contract dat hopelijk nooit zal eindigen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk.

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

GSM: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice