Laden Evenementen

“Amen to beltings” is één van de upgrade masterclasses van Mind The Voice, ontwikkeld voor zangers & zangeressen die het maximale (upgrade) uit hun stem willen halen bij het zingen van hoge noten.

In deze masterclass dompelt Tiffany Veys jou onder in de wereld van “belting” met een frisse, vernieuwende en out-of-the-box approach met als kernfilosofie:

 • Zingen moet goéd voelen.
 • Goed zingen is zoveel meer dan het zingen op pitch, maar draait om het creëren van een eigen, unieke stem.
 • Zingen is een totaalpakket: je stem wordt beïnvloed door je mindset en je lichaamssetting. Draai je werkwijze om door je mind & body te sturen en je ontwikkelt full controle over je stem.
 • Stemtechniek moet aangepast worden aan de zanger(es) en niet omgekeerd.
 • Stemtechniek moet je unieke stemgeluid onderstrepen ipv jouw sound normaliseren.
 • Stemtechniek hoort makkelijk te zijn én makkelijk uitvoerbaar on stage.
 • Kennis is niet gelijk aan “kunde”. “Kunnen” zingen heeft te maken met je instrument (je mind & body) te masteren, daarom zijn alle Mind The Voice masterclasses heel praktijkgericht.

WAT IS BELTING?

Belting is het krachtig zingen van hoge noten in oa. pop, rock, musical & soul. Om te performen in die zangstijlen is het dan ook een must om je beltingnoten te leren “masteren”. (Denk maar aan de hoge noten van Ariana Grande, Tori Kelly, Camila Cabello, Lady Gaga, Christina Aguilera, Olivia Rodrigo, Beyoncé, Aretha Franklin, Adele, maar ook Queen, Bruno Mars, Bon Jovi, Sam Smith, Stevie Wonder, Michael Jackson,…)

VOOR WIE?

Voor elke zanger(es) die hongerig is naar een approach die dicht bij zichzelf staat als persoon en graag het “aha-moment” wil ervaren op zijn/haar stem. Iedereen kan immers hoog leren zingen. Iedereen kan zijn/haar range uitbreiden mits de juiste mind + body + voice setting. All you need is het totaalplaatje.

INHOUD?

 • Wat is nu een echte, gezonde, veilige belting?
 • Theorie, anatomie + praktijk (lichaamsgericht) van shout, twang & belting.
 • Verschil tussen pop belting en musical belting.
 • Triggers om belting aan te leren.
 • Mind + body + voice technieken om een gezonde en goede belting te vormen.
 • Handleiding naar jouw stem.

Tiffany Veys is founder en head vocal coach van Mind The Voice en is al meer dan 10 jaar actief in de muziekbusiness.

Founder van de Mind The Voice-methode, (co)auteur van de boeken ‘Mind The Voice – Zo leer je zingen!’ en ‘De Stembijbel’, co-ontwikkelaar van het unieke stemtrainingsinstrument: “de SOVT-Trainer”, creator van de videopodcast “POPLAND” en het Engelstalige vocal program “Singing Gym”.

Als vocal coach & artist coach streeft zij ernaar om het beste te halen uit stem, lichaam & geest van vele topartiesten uit de Belgische muziekindustrie. Zij is als coach gespecialiseerd in het creëren van eigenheid en uniciteit in de stem, stemeffecten en de link tussen stem, lichaam & geest. Haar visie is fris, vernieuwend en out of the box en is vooral makkelijk toepasbaar on stage.

Tiffany inspireert en coacht dagelijks professionele zangers maar ook artiesten in wording tot hun ultieme doel.

KOSTPRIJS?

35€ voor deze 2,5 uur durende workshop.

Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem, je kan de workshop ook online (passief) meevolgen. (20€)

Let wel, bij passieve deelname kan je geen vragen stellen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Phone: +32(0)32980494

Mobile: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant