Laden Evenementen

“X-treme VOCAL EFFECTS” is één van de upgrade masterclasses van Mind The Voice, ontwikkeld voor zangers & zangeressen die het maximale (upgrade) uit hun stem willen halen bij het zingen van ruigere, rauwe vocals in pop, rock, soul, jazz, metal.

Tijdens deze masterclass gaat Tiffany Veys dieper in op het zingen van extreme vocal effects zoals de verschillende soorten en variaties in vocal fry, vocal distortion, growl, screams en grunts.

Veel vocal effects zijn gebaseerd op twang en belting, dus het belooft een heel leerzame masterclass te worden boordevol tips & tricks om jouw stem te kleuren naar een unieke sound die jij als solozanger(es) voor jezelf wil.

Wie kan deze effecten gebruiken?

Elke zanger(es) die méér uit zijn of haar stem wil halen dan enkel en alleen het zingen van cleane, mainstream vocals. (Lees: “Zingen met een hoek af”).

Denk maar aan de rauwe randjes van Christina Aguilera, Gaga, Alicia Keys, Anouk, P!nk, James Brown, Prince, Ed Sheeran, Bruno Mars, Dermot Kennedy,… Maar ook de ruigere sounds à la Foo Fighters, Nirvana, Bon Jovi,… uit het hardere rockgenre en uit metal (Judas Priest, Iron Maiden, Guns’n Roses,…) komen uitgebreid aan bod.

Een frisse, vernieuwende en out-of-the-box masterclass met als kernfilosofie:

  • Zingen moet goéd voelen.
  • Goed zingen is zoveel meer dan het zingen op pitch, maar draait om het creëren van een eigen, unieke stem.
  • Zingen is een totaalpakket: je stem wordt beïnvloed door je mindset en je lichaamssetting. Draai je werkwijze om door je mind & body te sturen en je ontwikkelt full controle over je stem.
  • Stemtechniek moet aangepast worden aan de zanger(es) en niet omgekeerd.
  • Stemtechniek moet je unieke stemgeluid onderstrepen ipv jouw sound normaliseren.
  • Stemtechniek hoort makkelijk te zijn én makkelijk uitvoerbaar on stage.
  • Kennis is niet gelijk aan “kunde”. “Kunnen” zingen heeft te maken met je instrument (je mind & body) te masteren, daarom zijn alle Mind The Voice masterclasses heel praktijkgericht.

Tiffany Veys is founder en head vocal coach van Mind The Voice en is al meer dan 10 jaar actief in de muziekbusiness.

Founder van de Mind The Voice-methode, (co)auteur van de boeken ‘Mind The Voice – Zo leer je zingen!’ en ‘De Stembijbel’, co-ontwikkelaar van het unieke stemtrainingsinstrument: “de SOVT-Trainer”, creator van de videopodcast “POPLAND” en het Engelstalige vocal program “Singing Gym”.

Als vocal coach & artist coach streeft zij ernaar om het beste te halen uit stem, lichaam & geest van vele topartiesten uit de Belgische muziekindustrie. Zij is als coach gespecialiseerd in het creëren van eigenheid en uniciteit in de stem, stemeffecten en de link tussen stem, lichaam & geest. Haar visie is fris, vernieuwend en out of the box en is vooral makkelijk toepasbaar on stage.

Tiffany inspireert en coacht dagelijks professionele zangers maar ook artiesten in wording tot hun ultieme doel.

KOSTPRIJS?

35€ voor deze 3 uur durende intensieve masterclass.

Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem, je kan de workshop ook online (passief) meevolgen. (20€)

Let wel, bij passieve deelname kan je geen vragen stellen.

Let wel, bij passieve deelname kan je geen vragen stellen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Phone: +32(0)32980494

Mobile: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant