Laden Evenementen

Audio & video opnemen met je gsm is de dag van vandaag kinderspel. Sing, record en klaar is kees.

Maar wat als je écht op zoek bent naar degelijke demo’s of zelfs audio– en videomateriaal die je wil sharen via je sociale media? Dan heb je in ieder geval meer knowhow nodig dan de gebruikelijke record & edit buttons.

Wil jij ook je stem thuis kwalitatief kunnen opnemen en bewerken op je computer of laptop, maar weet je niet waar te beginnen? Dan komt ‘RECORD YOUR VOCALS‘ voor jou als geroepen!

‘Record your vocals’ is een 2-daagse cursus voor zangers & vocal performers die willen leren hoe ze hun vocals thuis kunnen recordenediten en mixen in de muziek, én last but not least: synchroniseren op beeldvoor eventuele youtubevideo’s. In de voormiddagen krijg je een spectrum van theoretische info en tips & tricks die je moet begrijpen om je stem zo goed mogelijk te leren opnemen. In de namiddagen zetten we alles om naar de praktijk en gaan we oefenen, recorden, editen en mixen!

De cursus wordt gegeven door niemand minder dan sound engineer & vocal producer, Kris Van Roy.

Hij leert je de nodige expertise om jouw stem te laten klinken zoals ze zou moeten klinken!

KOSTPRIJS?

180€ voor deze tweedaagse opleiding.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Phone: +32(0)32980494

Mobile: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant