Laden Evenementen

Beleef “Vox on the Run” echt helemaal LIVE!

Ben je klaar om de unieke ervaring van onze coaching podcast “Vox on the Run” in levende lijve te ervaren?

Vox On The Run is een motivational coaching podcast waarin ik je empower to “Mind The Voice”: aandacht te hebben voor je stem. Dit gaat niet alleen over je fysieke stem, maar ook over de stemmetjes in je hoofd, in je lichaam én uiteraard ook over het versterken van je boodschap, om deze op joùw unieke manier te durven laten horen.

Graag neem ik jou mee voor een inspirerende coachingsessie on the road, op stap tussen de mooiste plekjes van de omgeving rond Mind The Voice, in het idyllische Puurs-Sint-Amands. Dit is je kans om Vox On The Run op een uitzonderlijke manier te beleven!

We laten voor één keer de hoofdtelefoons thuis en gaan samen de natuur in, naar plekjes waar ik zelf al mijn meest waardevolle inzichten heb opgedaan. Laat je meevoeren langs kabbelende beekjes, door het ruisen van de bomen, en de frisse buitenlucht. Deze keer niet alleen als luisteraar, maar als actieve deelnemer, midden in de natuur die inspireert en verfrist.

Dit wordt meer dan zomaar een wandeling. We gaan naar buiten om naar binnen te gaan, naar de stemmetjes in jezelf, om jouw mind, body én voice helemaal op te laden!

En het beste deel? Deze hele ervaring is helemaal gratis!

  • Wanneer? Op zondag tussen 10u00 en 13u00.
  • Start- en eindpunt: Mind The Voice.
  • Meenemen? Stevige schoenen, een waterflesje en je glimlach!
  • Aanmelden: via de link.

Mind The Voice. Zorg voor je stem in de breedste zin van het woord: niet alleen je vocale stem, maar ook de stemmetjes in jezelf. Want het is jouw innerlijke wereld die de buitenwereld vormgeeft.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
VOX on the RUN - LIVE 22/9/24
0,00 Incl.BTW

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant