Laden Evenementen

Ervaar een betoverend 3-daags zangavontuur met Mind The Voice tijdens de Lente-editie!

Het Mind The Voice Zangweekend heeft inmiddels zijn 14e fantastische editie bereikt en is een niet te missen evenement in 2024! Dit weekend staat bekend als het hoogtepunt van het jaar, waar passie voor zang, vocal coaching, betoverende melodieën, culinair genot, plezier en positieve energie samenkomen in een onvergetelijk pakket.

Voor deze SPRING-editie gaan we naar het prachtige Grandeur Nature in de Voerstreek, een ideale setting voor een gezellige en sfeervolle zangvakantie!

VOOR WIE?

Het Mind The Voice-weekend is als een verkwikkende boost voor je stem, lichaam en geest, begeleid door toptalent Tiffany Veys en onze ervaren MTV-coaches. Tijdens dit weekend kun je genieten van zanglessen, zangsessies en natuurlijk veel harmonieuze samenzang met de mooiste lentehits, dit alles in een creatieve groep van 25 vocalisten.

Te midden van deze muzikale ervaring kun je jezelf verwennen met een uitgebreid ALL-IN culinair festijn, omringd door een rustige en ontspannen sfeer! Overnacht in comfortabele tweepersoonskamers met eigen badkamer.

Het culinaire ALL-IN pakket, verzorgd door de in-house catering van Mind The Voice, is een ware smaakexplosie. Verwacht een heerlijk ontbijtbuffet, verrukkelijke huisgemaakte lunches en diners, smakelijke tussendoortjes, vers fruit, yoghurt, koffie, thee, wijn en nog veel meer…

Om je geest te ontspannen is er de Finse sauna, en voor het oppeppen van je spieren is er een infraroodsauna. Buiten zorgt de vuurkorf voor extra lenteachtige gezelligheid. Laten we ook de prachtige omgeving niet vergeten, ideaal voor een verfrissende wandeling. Kortom, een perfecte setting voor een onvergetelijk SPRING Zangweekend!

Ga je mee? Deel het met je vrienden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zangweekend 2024 - The Spring Edition 2024
515,00 Incl.BTW
24 beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant