Laden Evenementen

Beleef een betoverende 3-daagse zomereditie van de Zangvakantie met Mind The Voice!

Het Mind The Voice Zangweekend heeft zijn plekje veroverd en staat in 2024 op het punt om zijn 14e geweldige editie te vieren! Dit evenement markeert de hoogtepunten van het jaar, waar passie voor zang, vocale coaching, betoverende melodieën, culinair genot, plezier en positieve energie samenkomen in een onvergetelijk pakket!

Voor deze zomereditie nemen we je mee naar het adembenemende Grandeur Nature in de Voerstreek. De ideale locatie voor een heerlijke, gezellige en zomerse zangvakantie vol warmte en summervibes!

VOOR WIE?

Het Mind The Voice-weekend is als een verfrissende bries voor je stem, lichaam en geest, onder de deskundige begeleiding van Tiffany Veys en onze MTV-coaches. Tijdens dit weekend staan zanglessen, zangsessies en natuurlijk veel harmonieuze samenzang met de mooiste zomerhits op het programma. Dit alles beleef je in een creatieve groep van 25 gepassioneerde zangers en zangeressen.

Te midden van deze muzikale belevenis kun je jezelf verwennen met een uitgebreid ALL-IN culinair festijn, omgeven door een rustgevende en ontspannen sfeer! Je verblijft in comfortabele tweepersoonskamers met eigen badkamer.

Het culinaire ALL-IN pakket wordt verzorgd door de in-house catering van Mind The Voice en is een ware smaaksensatie. Verwacht een heerlijk ontbijtbuffet, verrukkelijke huisgemaakte lunches en diners, smakelijke tussendoortjes, vers fruit, yoghurt, koffie, thee, wijn en nog veel meer…

Om je geest te laten ontspannen, kun je genieten van de Finse sauna, en om je spieren op te peppen is er een infraroodsauna beschikbaar. Buiten zorgt de vuurkorf voor extra zomerse gezelligheid. En laten we de prachtige omgeving niet vergeten, ideaal voor verkwikkende wandelingen. Kortom, de perfecte setting voor een onvergetelijk Zomer Zangweekend!

Ga je mee? Deel het met je vrienden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zangweekend 2024 - The Summer Edition 2024
515,00 Incl.BTW
25 beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant