Past Events

Home/Events/

MTV Apero Singing

Omdat zingen gezond is organiseert Mind The Voice haar eerste GRATIS online groepszangles. Deze zondagse apero zangles zal gegeven worden door Tiffany Veys. Deelnemen is volledig gratis en kan door jouw plaatsje te reserveren. Wil je liever gewoon meevlogen? Check dan zondag zeker onze FACEBOOK LIVE. Op het einde van de sessie klinken we samen, dus zet je flesje al maar koud!

Free

MTV Apero Singing

Opnieuw tijd voor onze zondagse Apero zangles tijdens Corona met vocal coach Tiffany Veys. Tijdens deze sessie bespreken we de meerwaarde van de Mind The Voice SOVT-Trainer voor zangers en gaan we die toepassen tijdens de vocal warm-up. In het 2e half uur gaan we oefenen hoe we onze kopstem kunnen trainen en oefenen we op de overgang tussen borststem en kopstem. Deelnemen is volledig gratis en kan door jouw plaatsje te reserveren. Wil je liever passief meevolgen? Check dan zondag zeker onze FACEBOOK LIVE. De SOVT-Trainer is verkrijgbaar in onze webshop! Aan het einde van de sessie klinken we samen, [...]

Free

MTV Apero Singing

Opnieuw tijd voor onze zondagse Apero zangles tijdens Corona met vocal coach Tiffany Veys. Mind & Yoga for the Voice!Dat er een link is tussen je stem, lichaam en geest, dat wisten we bij Mind The Voice al. Hoe je nòg meer uit je stem kan halen door Mind- en body-oefeningen, dat zie je in deze online groepszangles!Leg je yogamatje dus maar al klaar! Deelnemen is volledig gratis en kan door jouw plaatsje te reserveren. Wil je liever passief meevolgen? Check dan zondag zeker onze FACEBOOK LIVE. Aan het einde van de sessie klinken we samen, dus zet je flesje al maar koud!

Free

RECORD YOUR VOCALS

Mind The Voice Lippeloseweg 44, Puurs-Sint-Amands

‘Record your vocals’ is een 2-daagse cursus voor zangers & vocal performers die willen leren hoe ze hun vocals thuis kunnen recorden, editen en mixen in de muziek.. In de voormiddagen krijg je een spectrum van theoretische info en tips & tricks die je moet begrijpen om je stem zo goed mogelijk te leren opnemen. In de namiddagen zetten we alles om naar de praktijk en gaan we oefenen, recorden, editen en mixen! MEER INFO: https://www.mindthevoice.be/recordyourvocals/

€180

Werken met de SOVT-Trainer (workshop)

Mind The Voice Lippeloseweg 44, Puurs-Sint-Amands

De Mind The Voice SOVT-Trainer is een uniek stemtrainingsinstrument om je stem te herstellen, op te warmen en te trainen. Schrijf je nu in voor de workshop: "Werken met de SOVT-Trainer"!

€80

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

GSM: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice