Een full body behandeling

Waarbij ik je mind, body, emoties en energie terugbreng naar “fabrieksinstellingen”.

“Fabrieksinstellingen” omdat deze behandeling het natuurlijke genezingsproces van het lichaam terug in gang zet en stimuleert. Hierbij werk ik in op verschillende lagen van het lichaam, zowel fysiek (spieren, weefsels, zenuwstelsel en craniosacraal systeem), emotioneel, mentaal als energetisch.

Fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch in één.

Zie je lichaam als één perfecte verticale lijn bestaande uit verschillende horizontale schijfjes die elkaar onderling beïnvloeden. Van je bekkenbodem tot je middenrif, kaken, tongbeen en schedel, elk schijfje heeft invloed op het schijfje erboven en vice versa. Met een “factory reset” benader ik jou als geheel: lichaam, emoties, mindset en energiebanen en werk ik op al deze niveau’s, richt ik me op de verschillende structuren (spieren, fascia, botten, zenuwstelsel, organen) met als doel jou helemaal terug te brengen naar je gezonde essentie.


1

On/Off stand

Terug naar default-mode.

Het ìs mogelijk om een lichaam terug te brengen naar een staat van gezondheid. Ziekte en klachten ontstaan vaak vanuit langdurige stressreacties waardoor je in fight-flight-freeze stand gaat staan. Je celgeheugen echter herinnert zich hoe het is om in harmonie te zijn. De Factory Reset brengt dit geheugen terug in “on-stand”.


2

Niet-zweverig

Wél met energiebanen.

Wat deze behandeling zo effectief maakt is dat het verder gaat dan alleen het fysieke aspect. Het richt zich namelijk ook op de emotionele en mentale overtuigingen die al jarenlang in je lichaam worden opgeslagen. Deze overtuigingen creëeren spanningen en interne stress. Resultaat: je vlucht in je hoofd, omdat je ratio ervoor zorgt dat je dingen bereikt. En je ratio doet dat zeker goed. Maar wat als ik je zeg dat je nòg daadkracht zal hebben als je je mind verbindt met je lichaam. Dan ervaar je pure zelfverzekerdheid, veerkracht en daadkracht. De Factory Reset brengt jou terug naar dat potentieel.


3

Na de behandeling

Wat doet het precies?

Haal een lichaam uit “fight-flight-freeze” en het zelfhelend vermogen van je lichaam doet de rest.  Na de behandeling zul je de volgende voordelen ervaren:

 1. Verhoogde energie en vitaliteit.
 2. Verhoogde emotionele veerkracht en stressbestendigheid.
 3. Een gevoel van rust, alignement, gronding en stabiliteit.
 4. Merkbare ontspanning in de nek- en schouderregio dat langdurig aanhoudt dan na een reguliere behandeling.
 5. Vrij, diep en ontspannen ademhalen.
 6. Vermindering van spijsverteringsklachten door ontspanning in de maag- en buikregio.
 7. Vermindering van stressgerelateerde klachten zoals kaakklachten, ademhalingsproblemen, hyperventilatie, oorsuizen, hoofdpijn, migraine, enzovoort.
 8. Een ontspannen bekkengebied, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn.
 9. Een helderdere en meer gefocuste geest, waardoor je je meer in balans voelt.
 10. Meer vertrouwen in jezelf doordat de “negatieve” opgeslagen spanningen in je lichaam deels zijn vrijgekomen.
 11. Verbeterde slaapkwaliteit en herstel.
 12. Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit in het lichaam.
 13. Verbeterde lichaamshouding en uitlijning.
 14. Versterking van het immuunsysteem en een betere algehele gezondheid.
 15. Een betere stem.