Welkom bij Singing Gym, leuk dat je er bent! Ik ben Tiffany, je zangcoach en personal trainer in één tijdens je prachtige zangreis.

Voordat je begint met de eerste video’s, wil ik je eerst wat tips geven over het gebruik van Singing Gym 😉

KIES JE EIGEN VOCAAL TRAININGSPROGRAMMA

Ik heb Singing Gym ontwikkeld om een ​​gamechanger te zijn in vocale training thuis. Veel zangers houden er niet van om vocale oefeningen te doen en ik heb 11 vocale workouts gemaakt waar je vrij kunt kiezen welke je wilt doen, zodat je gemotiveerd bent om regelmatig te trainen met een vocale coach aan je zijde.

TRAININGEN VOOR ELK DOEL

De trainingen bestaan ​​uit een combinatie van de beste oefeningen voor het doel van jouw training.

  1. PRERESET: trainingen om te ontspannen en uw stem te herstellen. Je kunt pre-reset-oefeningen doen VOOR-reset (daarom heet het PRE-RESET) of na het zingen, als cooling-down. Let op: als je moet presteren, moet je altijd een pre-reset combineren met een reset-workout, anders is je stem gewoon ontspannen, maar nog niet geactiveerd om te presteren.
  2. RESET: workouts om je spreek- en zangstem te activeren. Heb je niet veel tijd om een ​​workout te doen, maar wil je wel een goede warming-up, kies dan altijd voor een reset workout.
  3. UPGRADE: trainingen om je geluid te optimaliseren en de verschillende kleuren die je kunt leren beheersen, gericht op vocale effecten. Dit zijn hardcore trainingen.
    Een perfect trainingsschema ziet er dus als volgt uit:

Kies een vooraf ingestelde training
Kies een reset-workout
Kies een upgrade-workout
Zing liedjes, doe je optreden, doe je ding
Eindig met een pre-reset workout als cooling down

MOEILIJKHEIDSNIVEAUS

Dus als je een beginner bent, moet je beginnen met pre-reset workouts om je stem te ontspannen en met reset-workouts om de basis te trainen!

Als je gevorderd bent, heb je het hele Singing Gym-pakket nodig. Het is fout om gewoon de upgrade workouts te trainen, want elke stem heeft alle voordelen nodig: ontspanning, activatie en training, dus prereset, reset en upgrade.

KIES UIT WAT VOOR JOU PAST

Volg deze cursus niet van A tot Z, maar kies wat bij je past. 🙂

VOCAL COACHING & PERSOONLIJKE TRAINING IN 1

Een combinatie van de beste stemoefeningen voor elk doel MET een coach die alle nodige tips & tricks herhaalt. Hoe gemakkelijk kan het zijn?

Dus waar wacht je op?

ZING HET, met SINGING GYM!

Tiffany