RECORD YOUR MUSIC

Ready, set, go! Het is tijd om de studio in te duiken. Elke ‘startende’ artiest heeft professioneel materiaal nodig om een zo goed mogelijke weergave van zijn/haar talent naar voor te schuiven.

Je kan om verschillende redenen de stap richting studio zetten:

  • Een eigen portfolio voor je volgende auditie
  • Ervaring op doen: studiozang is een vak apart!
  • Tussentijdse ‘check-up‘ van je vooruitgang als zanger/zangeres

De Mind The Voice opnamestudio is een professionele, artistieke high end Vocal Studio waar de artiest en zijn/haar stem centraal staan. Mind The Voice kiest ook met de opnamestudio resoluut voor specialisatie in de “stem”: songwriting op maat, krachtige arrangementen, volwaardige producties en vocal coaching waarbij een synergie ontstaat tussen zanger(es) en zijn/haar creatief team. Muziek klinkt als muziek in de oren wanneer er aan die voorwaarde wordt voldaan.

Het hart van onze Vocal Studio is de JOSEPHSON C715. Een topmicrofoon die speciaal ontworpen is om elke stem warm en toch gedefinieerd te laten klinken. Door deze microfoon te combineren met de Dave Hills Design Europa I, een high end pre-amp en opnames aan 96kHz, verzekeren we bij Mind The Voice topkwaliteit.

Mind The Voice heeft een team van producer/engineers/songwriters die jou mee begeleiden, jouw talent nog meer in de verf zetten.

WAARVOOR KAN JE IN ONZE STUDIO TERECHT?

Onze vocal coaches begeleiden jou zowel voor als tijdens de opname. Voor je de studio induikt word je vocaal én mentaal ondersteund.
Na deze doelgerichte ‘Vocal Reset’ ben je klaargestoomd om een perfecte studio-sessie te beleven.
De combinatie producer-vocal coach zorgt ervoor dat je tijdens de opname zo goed mogelijk wordt begeleid!

ENKELE PRODUCTIES

Contacteer ons voor jouw productie