RECORD YOUR VOCALS

Sing it! Record it! Share it!

Audio & video opnemen met je gsm is de dag van vandaag kinderspel. Sing, record en klaar is kees.

Maar wat als je écht op zoek bent naar degelijke demo’s of zelfs audioen videomateriaal die je wil sharen via je sociale media? Dan heb je in ieder geval meer knowhow nodig dan de gebruikelijke record & edit buttons.

Wil jij ook je stem thuis kwalitatief kunnen opnemen en bewerken op je computer of laptop, maar weet je niet waar te beginnen? Dan komt ‘RECORD YOUR VOCALS‘ voor jou als geroepen!

‘Record your vocals’ is een 2-daagse cursus voor zangers & vocal performers die willen leren hoe ze hun vocals thuis kunnen recorden, editen en mixen in de muziek, én last but not least: synchroniseren op beeld voor eventuele youtubevideo’s. In de voormiddagen krijg je een spectrum van theoretische info en tips & tricks die je moet begrijpen om je stem zo goed mogelijk te leren opnemen. In de namiddagen zetten we alles om naar de praktijk en gaan we oefenen, recorden, editen en mixen!

De cursus wordt gegeven door niemand minder dan sound engineer & vocal producer, Kris Van Roy.

Hij leert je de nodige expertise om jouw stem te laten klinken zoals ze zou moeten klinken!

De 2-daagse cursus RECORD YOUR VOCALS @ HOME gaat door op

  • Zaterdag 16 en zondag 17 Oktober 2021 tussen 9u30 en 16u30

in de Mind The Voice Studio’s te Puurs-Sint-Amands. (Lippeloseweg 44, 2890 Puurs-Sint-Amands).

Je leert je audioskills verfijnen aan de hand van je eigen materiaal, zodat je onmiddellijk na de cursus thuis aan de slag kan.

Neem dus mee:

  • Laptop/computer
  • Audio interface
  • Microfoon + statief
  • Hoofdtelefoon
  • Kabels

Indien je (nog) niet in het bezit bent van één van de bovenstaande benodigdheden, geef dit dan zeker aan bij je inschrijving!

Kris Van Roy is sound engineer en oprichter & managing director van Mind The Voice.
Als sound engineer en audio expert koppelt hij zijn expertise en kennis aan de Mind The Voice-methode voor de ontwikkeling van nieuwe technieken binnen de stemwereld. Hij is tevens de ontwikkelaar van de Mind The Voice SOVT-Trainer, een uniek stemtrainingsinstrument om je stem te herstellen, op te warmen en te trainen.

Kris is afgestudeerd als Master in Music, jazz- en lichte muziek, muziekproducer aan School Of Arts in Gent en werkte tot 2016 ook als freelancer voor de tv-, radio- en reclamewereld als mediaspecialist (audio & video).

Zijn referenties: Pretpraters (Captaties Thomas Smith, Philippe Geubels, Advocaat Van de Duivel, …), Mathilde Studios (Piet Peere, Captaties voor bedrijven), Arendsoog (Sportcaptaties), QMusic, TV Oost, Medialaan (Het Nieuws, Royalty, Big Brother,…).

Tijdens de middag wordt er een lunch voorzien door inhouse cateringMind The Taste“. Indien je voedselintoleranties hebt, meld dit dan zeker bij de inschrijving.

Prijs RECORD YOUR VOCALS @ HOME: 180€ (inclusief lunch).

SCHRIJF JE NU IN!