Welkom bij Singing Mag!

What's New

#Badass Workouts

Lees meer

From A to Artist

Lees meer

Health to the Voice!

Lees meer

How to Sing! #diy

Lees meer

Mind – Voice – Body

Lees meer

Vocal Stuff #vocalfreak

Lees meer

Wie ben ik?

Wie ben ik? Ik ben Tiffany Veys, een onmiskenbare vocal freak & vocal nerd. Founder & head vocal coach van het grootste zanginstituut in België: Mind The Voice, auteur van het boek “Mind The Voice. Zo leer je zingen!” en co-auteur van het boek “De Stembijbel“, co-founder van de Mind The Voice SOVT-trainer, en pionier van een eigen methodiek met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam & geest. Als echte voxaholic besteed ik het héél klein beetje vrije tijd dat ik nog heb maar al te graag aan deze singing blog, die ik heb gedoopt tot Singing Mag!

Mijn passies voor zingen, muziek, songwriting, performen, de psychologie achter de mens, yoga, mindset, meditatie zijn uitgegroeid tot het meest ideale beroep voor mij, namelijk vocal coach. En hier bedoel ik niet mee “vocal coach”, maar “vocal” en “coach“. Coach-zijn en artiesten & performers opbouwen van de fundering tot het allerhoogste level volgens hun potentieel.

My limit is beyond the sky.

Zingen is topsport. Als (top)sporter word je begeleid door een personal coach. Maar ook zangers hebben nood aan + verdienen top vocal coaching met dat tikkeltje meer. Technieken uit de sport, fysiotherapie, personal coaching,… combineer ik maar al te graag met technieken uit de psychologie, met levenswijsheid & -filosofie, om dat dan weer terug te koppelen met het ontzettend interessante vak als vocalist on stage: performen, zangtechniek, interpretatie, emotie, acting,… In zang ben ik helemaal geïntrigeerd in alles wat je mogelijks kan uitvoeren met de stem. Stemeffecten zoals beltings, distortions, screams, grunts, & growls vind ik geweldig om te coachen, net omdat ik graag buiten de lijntjes kleur.

Ik wil geen copy-paste uitvoeren. Ik zoek naar wat een artiest, een stem, een mind uniek maakt.

Die uniciteit zet ik dan muzikaal om naar hun persoonlijke eigen sound. Daarom mijn missie: ik moet en zal zangers & sprekers triggeren om het beste uit zichzelf te halen!

‘I strive for excellence so that singers can reach their full potential.’

singingmag