Songwriting

Een eigen song is het summum van elke artiest. Ben je als zanger of zangeres op zoek naar een eigen nummer, dan kunnen wij een song schrijven dat volledig is aangepast aan jouw stem en muziekstijl. Wanneer je zelf reeds tekst of een melodie hebt, kunnen wij jouw ideeën samen uitwerken in co-writing. Als artiest mag je de songwritingsessies bijwonen, zodat je kan bijsturen naar het gewenste resultaat.

Muziekstijl

Alle muziekstijlen binnen het lichte genre zijn mogelijk: pop, rock, dance, kleinkunst, schlager, Nederpop,... Zowel Nederlandstalig als Engelstalig is mogelijk.

Kostprijs

De kostprijs van een songwritingsessie bedraagt 50€/u of 450€ voor 10 sessies van 1 uur. Hiervoor kan je terecht bij singer-songwriters Debbie Jacob en Tiffany Veys.

Hoe?

Het nummer wordt afgeleverd in een leadsheet: akkoordenschema, structuur, tekst. Wanneer de song is geschreven bekijken we samen met jou de mogelijkheden om deze verder uit te werken in de studio.

Songwritingles

Naast songwritingsessies kan je ook lessen volgen in songwriting om zo zelf de knepen van het vak te leren. Een songwritingles bedraagt 50€/uur.

Songwritier Debbie Jacob behaalde in 2012 de finale van 'De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen'. Songwriter Tiffany Veys won dan weer de prijs voor beste muziekproductie samen met producer Kris Van Roy van Mind The Voice op het filmfestival van Aubagne (FR.) in 2009 voor het componeren van muziek voor de animatiefilm 'Administrators' van Roman Klochkov. In 2013 won ze de prijs voor beste originele muziek op het filmfestival Tous Cours, Aix-En-Provences (Frankrijk) met de soundtrack 'Love's Refrain', geschreven voor de kortfilm 'Natasha' van Roman Klochkov.