SONGWRITING

– You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one –

Een unieke stem is niet voldoende om jezelf te onderscheiden als artiest. Ook de geschikte song voor jou als artiest is essentieel in jouw stap naar een muzikale carrière.

Als stemcoaching-instituut met een grote nadruk op het coachen van artiesten, beschikt Mind The Voice over afdelingen “SONGWRITING“, “PRODUCTIES” en “ARTIST SUPPORT” om een vlotte en efficiënte samenwerking & communicatie te bewerkstelligen tussen artiest, vocal coach, songwriter, producer en manager, waar het belang van de artiest voorop staat.

Een succesvolle, volwaardige artiest is immers de combinatie van vele delen:

Elk deel is van cruciaal belang. Daarom staat achter elke A-artiest een heel team om hem/haar te boosten naar een hoger level.

Music is music. And talent is talent. But the mindset of your team makes the difference.

HOE SONGWRITING OPSTARTEN?

Wil je een unieke, op maat gemaakte song, dan heb je een songwriter nodig. Je kan op verschillende manieren de songwritingsessies opstarten:

  • Je start met het opmaken van een ARTIST-ID (zie ARTIST SUPPORT). De songwriter ontvangt jouw ARTIST-ID waarop alle aanwijzingen staan voor het maken van een gloednieuwe song.
  • Je beschikt reeds over een ARTIST-ID en boekt een afspraak met één van onze songwriters. Op basis van het gesprek wordt een offerte gemaakt en wordt een song op maat afgeleverd.
POP
DANCE
ROCK
URBAN
ALTERNATIVE
NEDERLANDSTALIG

START VANDAAG NOG MET JE MUZIKAAL PARCOURS VAN MORGEN!

[cf7-form cf7key="contactformulier-1"]

RECORDED / COMPOSED door Mind The Voice