SOPHIE LOUWAGIE

Osteopaat

Al van jongs af wist ik dat ik iets wou doen in de medische wereld. Na veel wikken en wegen koos ik voor de richting Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de vrije Universiteit Brussel. De vier jaren vlogen voorbij en ik had het gevoel dat er nog meer was…

Toen ik zelf sukkelde met een knieblessure kwam ik bij toeval terecht bij een osteopaat. Ik ging er al mankend binnen en kwam er bij wijze van spreken springend buiten. En toen wist ik het, dit wil ik ook kunnen! Na een informatiedag op de International Academy of Osteopathy in Gent was ik er helemaal voor gewonnen. In juni 2001 studeerde ik af als Osteopaat D.O.

In de loop der jaren heb ik tal van bijscholingen gevolgd over allerlei onderwerpen. Ik verkies om geen specialist te zijn van één bepaald gebied. Mijn inziens beperkt dat mijn holistische visie die de basis vormt van de osteopathie.

De osteopatische manier van denken past perfect binnen Mind the Voice. De ‘mind’ beïnvloedt de ‘voice’. Als osteopaat zorg ik ervoor dat hetlichaam terug in balans komt zodat de stem optimaal kan gebruikt worden.

Het boeit mij nog steeds elke dag dat iedere persoon hetzelfde vernuft systeem van spieren en gewrichten heeft, maar we toch allemaal zo verschillend zijn. Elk lichaam vraagt een andere aanpak.

Ik streef er daarom naar om er volledig te “zijn” voor mijn patiënten. Om in deze drukke tijden een oplossing te bieden voor fysieke klachten en ruimte te creëren om te luisteren naar hun volledige verhaal…

SOPHIE LOUWAGIE

Boskant 39 A, 2880 Bornem  0486/76.09.92

Maria Middelares, Fl. Pauwelslei 1, 2100 Deurne 03/320.50.05

www.rebalance-osteopathie.be

MAAK EEN AFSPRAAK MET SOPHIE LOUWAGIE