Vergeet standaard stemcoaching.

Een revolutionaire workshop vocal coaching voor bedrijven

Deze krachtige vocal coaching workshop voor bedrijven onderscheidt zich door de unieke mind-body-voice filosofie en topsportbenadering richting de stem. Mijn hands-on aanpak zorgt voor onmiddellijk resultaat door de synergie tussen mind, body en stem te onthullen en gerichte aanpassingen door te voeren.

Je stem is je instrument, maar hoe verzorg je die zonder al te veel tijd te verliezen in je drukke agenda? Geen zorgen, deze training voorziet je van praktische tips en technieken die naadloos aansluiten op jouw werksituatie. Ik reik je de juiste handvaten aan en help je cruciale zaken binnen jouw mindset en body setting aan te passen, waardoor jouw stem krachtiger wordt en jij als spreker het gewenste effect bereikt, zonder tijd te verspillen aan doorsnee stemoefeningen.

Business vocal coaching waarin topsportmentaliteit gecombineerd wordt met doeltreffende mind/body technieken.

Deze training is speciaal ontworpen voor bedrijven en hanteert de Mind The Voice visie, gebaseerd op de link tussen mind, body en voice, waar ook Belgische topartiesten bij zweren. Deze filosofie geeft helder inzicht over hoe sterk body, mind, karakter en coping strategieën invloed hebben op de stemconditie, stemkleur en presentatie skills. Elke stem is anders en vraagt een unieke en persoonlijke aanpak.


1

Autoriteit en expertise in voice-body-mind

Mind The Voice visie

Deze training is speciaal ontworpen voor bedrijven en hanteert de Mind The Voice visie, gebaseerd op de link tussen mind, body en voice, waar ook Belgische topartiesten zoals Oscar & The Wolf, Bazart, Jasper Steverlinck, Helmut Lotti en vele anderen bij zweren. Deze filosofie geeft helder inzicht over hoe sterk body, mind, karakter en coping strategieën invloed hebben op de stemconditie, stemkleur en presentatie of performance skills. De onmisbare key om als professional altijd op je best te kunnen presteren, zelfs onder stressvolle omstandigheden.

Elke stem is anders en vraagt een unieke en persoonlijke aanpak. Tijdens de workshop analyseer ik de lichaamshouding, spiertonus, spierbalans en stem van de cursisten, waarna ik efficiënte technieken op maat aanreik die naadloos aansluiten binnen de groep. Een onmisbare workshop voor iedereen die met daadkracht zijn/haar stem wil laten spreken!


2

Stemtrainingsinstrument

SOVT-Trainer

Naast het toepassen van krachtige mind/body technieken, maken we ook gebruik van onze eigen ontwikkelde stemtrainer, de SOVT-Trainer.

Deze stemtrainer zorgt na amper 5 minuten voor een betere stembandtrilling, waardoor je stem krachtiger, voller en resonanter klinkt en meer draagkracht heeft. Met deze geavanceerde tool optimaliseren we de stem van professionele sprekers, zodat ze een meesterlijk communicatiemiddel kunnen hanteren. Samen werken we aan een betoverende en inspirerende stem die indruk maakt op jouw publiek.


1

Autoriteit en expertise in voice-body-mind

Groepsdynamiek

Onze innovatieve vocal training biedt een breed scala aan technieken en kennis om de stem te transformeren tot een krachtig communicatiemiddel. Van het ontlocken van frequenties en boventonen voor een vrijere, warmere en helderdere stem, tot het aanpakken van heesheid, stemvermoeidheid of stemklachten. We geven inzicht over hoe stressgerelateerde klachten verband houden met de stem en hoe je deze kunt aanpakken. We integreren bodymind technieken en ademtechnieken om de stemconditie te verhogen en leren je de juiste expressie en dynamiek toe te voegen aan je stem om je presentaties naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk te maken op je publiek. We optimaliseren je lichaamshouding, mimiek en lichaamstaal en laten je zien hoe dit je stemkleur beïnvloedt.


2

Learn advanced techniques

Groepsdynamiek

Naast de focus op het welzijn van voice, body & mind ontwikkelde Mind The Voice ook de SOVT-Trainer, een ultiem stemtrainingsinstrument. Deze on-the-go tool zorgt voor extra activatie van de stem op een heel eenvoudige en ontspannen manier. Het resultaat? Een heldere, resonante en krachtige stem die zorgt voor meer zelfvertrouwen, succes en impact. Binnen deze training gaan we met deze stemtrainer aan de slag.

Ook leren we je een go-to-voice strategie die je kunt gebruiken als stemopwarming of als cooling down na een intensieve sessie of dag. We bieden advies voor spreken voor groepen en leren je meer volume, minder volume, een betere verstaanbaarheid en meer, afhankelijk van de behoeften van de deelnemers.

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.