Chargement Évènements

Beleef “Vox on the Run” echt helemaal LIVE!

Ben je klaar om de unieke ervaring van onze coaching podcast “Vox on the Run” in levende lijve te ervaren?

Graag neem ik jou mee voor een inspirerende coachingsessie on the road, op stap tussen de mooiste plekjes van de omgeving rond Mind The Voice, in het idyllische Puurs-Sint-Amands. Oh ja, dit is je kans om Vox On The Run op een uitzonderlijke manier te beleven!

We laten voor één keer de hoofdtelefoons thuis en gaan samen de natuur in, naar plekjes waar ik zelf al mijn meest waardevolle inzichten heb opgedaan. Laat je meevoeren langs kabbelende beekjes, door het ruisen van de bomen, en de frisse buitenlucht. Deze keer niet alleen als luisteraar, maar als actieve deelnemer, midden in de natuur die inspireert en verfrist.

Dit wordt meer dan zomaar een wandeling. We gaan naar buiten om naar binnen te gaan, naar de stemmetjes in jezelf, om jouw mind, body én voice helemaal op te laden!

En het beste deel? Deze hele ervaring is helemaal gratis!

  • Wanneer? Zondag 14 april tussen 10u00 en 13u00.
  • Start- en eindpunt: Mind The Voice.
  • Meenemen? Stevige schoenen, een waterflesje en je glimlach!
  • Aanmelden: via de link.

Mind The Voice. Zorg voor je stem in de breedste zin van het woord: niet alleen je vocale stem, maar ook de stemmetjes in jezelf. Want het is jouw innerlijke wereld die de buitenwereld vormgeeft.

Billets

Les numéros ci-dessous incluent les billets pour cet événement déjà dans votre panier. En cliquant sur «Obtenir des billets», vous pourrez modifier toutes les informations existantes sur les participants ainsi que modifier les quantités de billets.
Billets ne sont pas disponibles car ce évènement est passé.

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Phone: +32(0)32980494

Mobile: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Go to Top