Chargement Évènements

2-DAAGSE OPLEIDING

THE HOLISTIC PROGRAM

360° FOUNDATIONS

Verdiep je in de verbinding tussen je stem, lichaam en geest in ‘The Holistic Program’.

Ben je gefascineerd door de interactie tussen mind, body en voice en hoe deze bijdraagt aan je welzijn?

‘The Holistic Program’ is een 6-daagse intensieve opleiding ontwikkeld door Tiffany Veys die je niet alleen een helikoptervisie over de synergie tussen lichaam, geest én stem biedt, maar je ook essentiële vaardigheden om je fysieke, mentale en vocale gezondheid te herstellen en te optimaliseren.

‘The Holistic Program’ is meer dan een opleiding: het nodigt je uit om jezelf opnieuw te ontdekken en te verbinden met je innerlijke kracht. Als persoon, vocalist, coach en/of therapeut.

De opleiding is opgebouwd uit drie dynamische, twee dagen durende modules:

 1. 360° Foundations
 2. Vocal Reset & Bodywork
 3. Vocal Work & Vocal Strategy

In ‘The Holistic Program: 360° Foundations’, het kloppende hart van onze opleiding, duiken we diep in de essentie van menselijk welzijn. We onthullen hoe gezondheidsuitdagingen ingebed zijn in een complex netwerk van lichaam, geest en emotie, en hoe deze niet op zichzelf staan maar onderdeel zijn van een groter geheel. Dit inzicht biedt je een helikoptervisie over de dynamische interactie tussen mind, body en voice, waarbij gevoelens, gedachten, emoties en trauma’s een diepe impact kunnen hebben op je lichaam en stem.

 • We verkennen de krachtige synergie van de ‘Big 5’: mindset, emotie, lichaamstonus, energiebalans en stem, en hoe deze elementen elkaar versterken en beïnvloeden.
 • Het programma biedt een rijke mix van therapeutische disciplines en methoden, en biedt een allesomvattend perspectief op gezondheid en welzijn. Je wordt uitgerust met zowel praktische vaardigheden als de wetenschappelijke fundamenten die deze ondersteunen, met als doel persoonlijke groei te bevorderen en gezondheid en welzijn in anderen te ondersteunen.
 • In deze module maak je ook uitgebreid kennis met de “Helicopterview”, ontwikkeld door Tiffany. De “Helicopterview” is een holistische coachingmethode dat jou of jouw coachee inzicht geeft geeft in je mentale, emotionele en fysieke blokkades, en hoe deze verbonden zijn met je familiesysteem of organisatiesysteem, alsook met je persoonlijke en professionele behoeften. Het ultieme doel is je verschillende “ikken” te herkennen, je authentieke zelf onder de “ikken” te herkennen, en vanuit die stem te gaan leven, wat resulteert in een onbelemmerde zelfexpressie én vocale expressie.
 • Daarbovenop ontdek je ook de “Vocal Map”: dit is een krachtig visueel kader dat denkrichting, karaktereigenschappen, spierketens, meridianen, energiecentra én stem met elkaar linkt. De Vocal Map is een visuele kapstok om de stem als resultaat van mindset en body setting totaal in kaart te brengen.

Tiffany heeft het unieke vermogen om zowel fysieke, emotionele als energetische blokkades intuïtief te herkennen en precies te weten welke benadering nodig is om deze te doorbreken. Haar inzicht en begrip van de menselijke complexiteit, bestaande uit veelvoudige lagen, verschillende ‘ikken’ en vaak tegenstrijdige emoties, heeft haar geleid tot het toepassen van een breed scala aan behandelstrategieën en de inzichten rond holistisch welzijn. Deze aanpak is afgestemd op de specifieke behoeften van het moment en het individu. In ‘The Holistic Program’ deelt ze deze waardevolle inzichten en technieken, met het doel anderen te empoweren in zowel hun persoonlijke als professionele groei. Bovendien leest ze welke methode het beste bij jou als individu past, waardoor je wordt aangemoedigd om je eigen unieke weg te ontdekken in plaats van voorgekauwde methodieken te volgen.

‘The Holistic Program’ zal je empoweren met de kennis en tools om elk aspect van het mens-zijn te erkennen, te begrijpen en in balans te brengen. Dé sleutel tot diepgaande verandering en een harmonieuzer leven, waarbij de complexe wisselwerking tussen mind, body en voice centraal staat.

PROGRAMMA

‘The Holistic Program’ opleiding is opgebouwd uit drie dynamische, twee dagen durende modules:

 1. 360° Foundations
 2. Vocal Reset & Bodywork
 3. Vocal Work & Vocal Strategy

‘The Holistic Approach’ is zorgvuldig ontworpen voor een breed scala aan professionals en liefhebbers die zich willen verdiepen in holistische gezondheid en welzijn:

 • Professionele therapeuten, coaches, psychologen, counselors,…
 • Manuele therapeuten, massagetherapeuten, cranio sacraal therapeuten, lichaamstherapeuten.
 • Fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, acupuncturisten,…
 • Stemtherapeuten, logopedisten, vocal coaches.
 • Yoga-, pilates-, fitnesscoaches.
 • Enthousiastelingen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 690€ (incl. BTW) voor de 2-daagse cursus in een groep van max. 10 personen.

Deze opleiding is inclusief:

 • 2-daagse cursus (9u – 16u30)
 • Warme, huisbereide lunch
 • Koffie, thee en water gedurende de hele opleiding
 • Handouts
 • Getuigschrift van deelname.

De opleiding gaat door in:

Mind The Voice Puurs-Sint-Amands (XL Studio)

Lippeloseweg 44

B-2890 Puurs-Sint-Amands

België

+32/3/298.04.94

Tiffany Veys
Tiffany VeysFounder Mind The Voice
Tiffany Veys is bezieler en founder van Mind The Voice, grondlegger van de Mind The Voice-methodiek en al meer dan 15 jaar actief als (holistic) vocal coach met meer dan 25.000 uren van individuele coaching ervaring op haar palmares. Tiffany heeft het unieke vermogen om zowel fysieke, emotionele, energetische en vocale blokkades intuïtief te herkennen en precies te weten welke benadering nodig is om deze te doorbreken. Haar missie? Jou in je kracht zetten. Als persoon, professional en/of vocalist.

TROEVEN

Holistisch

Leer een doeltreffend aanpak dat mindset, emotional workbodywork, energetic work en stem met elkaar verbindt. Deze benadering geeft je een helicoptervisie en stelt je in staat om een uniek en gepersonaliseerd behandelplan te creëren voor jezelf of voor cliënten dat verder gaat dan conventionele methoden. Je leert hoe je de mentale instelling kunt beïnvloeden en versterken, emotionele blokkades kunt doorbreken, het lichaam fysiek kunt ondersteunen en energetische harmonie kunt herstellen. De basis van totale zelfzorg en algemeen welzijn.

Faseprincipe

Ontdek de kracht van het faseprincipe in ‘The Holistic Program: 360° Foundations’. Deze fasen – herstelfase, activatiefase en optimalisatiefase – vormen de basis van algemene gezondheid voor zowel stem, lichaam als geest. Het biedt een op maat gemaakte route naar herstel, gezondheid en stemontwikkeling.

Werkgebieden

De cursus gaat diep in op een verscheidenheid aan specialisaties, die essentieel zijn binnen de holistische visie. Dit omvat manuele therapie, personal training, lichaamswerk, Chinese meridianenleer, acupressuur, craniosacraal werk, emotional release, breathwork, energetische therapie, medical yoga, mental coaching, systemisch werk, vocaal werk, sound healing. Dit draagt bij aan een uitgebreide kennisbasis, waardoor je een ruim begrip krijgt over de connectie tussen mind, body en voice.

Billets

Les numéros ci-dessous incluent les billets pour cet événement déjà dans votre panier. En cliquant sur «Obtenir des billets», vous pourrez modifier toutes les informations existantes sur les participants ainsi que modifier les quantités de billets.
Billets ne sont plus disponibles

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Phone: +32(0)32980494

Mobile: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Go to Top