Mijn doel?

Dat je mij na x-aantal keer niet meer nodig hebt.

One-on-one coaching is jou in je kracht zetten. Jou dàtgene laten zien wat je zelf niet kon zien omdat je er te dicht op staat. Jouw zwaktes van onder de mat halen en omzetten tot mogelijkheden. Jou laten ervaren wat voor een wereld er open gaat als je fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch op één lijn staat. Jou laten zien wat er nog veel meer is als je kijkt, voelt en weet vanuit deze 4 pijlers. De sky is hier allesbehalve de limit.


1

Master yourself

En stop met te kijken naar de rest.

Simpel en zeer efficiënt. Alles gaat over verticaliteit. Niet over horizontaliteit: het zoeken, presteren, pleasen, kijken naar anderen of vergelijk. Verticaliteit is wat ik noem “in je lijn zijn”. Jouw verticale lijn is de lijn die jou in je kracht zet. In die lijn zijn wereldwijd alle piekprestaties gecreëerd. Topsporters zitten in de lijn. Kunstenaars zitten in de lijn. Inspirators zitten in de lijn. Muzikanten zitten in de lijn tijdens improvisatie.


2

Over verticaliteit

Ik leer jou te leven in “de lijn”.

Ken je het gevoel van een goed idee dat bij jou binnenvalt? Wel, dàt gebeurt in de lijn. In je lijn identificeer je je niet met de energielading van je emoties, gedachten, verleden of toekomst. In je lijn sta je in je kracht, ben je in flow en vind je inspiratie.


3

Verbinding is in eerste plaats met je eigen full potential.

En dàt is wat ik je ga leren.

Het gaat om jezelf. In de eerste plaats. “Positief egoïsme”. In het vliegtuig zitten en eerst jezelf beademen vooraleer je anderen kan helpen. Zelfzorg. Ja, zelfs een beetje het middelpunt van je eigen leven. De zon vraagt zich toch ook niet af of ze teveel straalt?

Als je denkt dat je aan je plafond zit, think again. Want ik breek het plafond samen met jou open.

Ik ga ervan uit dat alle potentieel reeds in jou ligt. Zoals bij het zaadje van een appelboom. Hoe fascinerend is het niet dat een enkel zaadje -wanneer het de juiste voeding ontvangt- kan uitgroeien tot een prachtige appelboom en intuïtief weet wanneer het tijd is om te bloeien. Dit potentieel stond reeds in ingebed in zijn appelboom-code. Wat is jouw code?

Wil je 2x/maand inspiratie in je mailbox?

Schrijf je dan in voor mijn newsletter.

Pony tales met motivational talk,

inspirerende verhalen & coachingtips.