Hoe zou jouw ideale leven eruitzien als àlles mogelijk zou zijn? 

Het doet er niet toe wat andere mensen over jou denken. Het doet er àlles toe wat jij denkt. Want hoe jìj denkt, zo bepaal jij je leven. Jij bent de “creator” van je leven. En enkel jìj beslist de spelregels van jouw game.

Sorry (not sorry).

Ik geloof niet in een plan B.

Ik geloof oprecht dat iedereen een purpose heeft die men kan vinden diep in zichzelf.
Ik geloof ook dat veel mensen teveel uit ratio kiezen waar ze naartoe “moeten” van zichzelf of van hun omgeving, en zich te weinig laten leiden door de ‘ja-sprongetjes’ vanuit hun hart.

Overthinking en vergelijking, zorgen ervoor dat je niet in de juiste flow komt en botst op een grote blokkade in het creëren van het leven van je dromen: je angstige zelf.

Maar hey! Het kan ook anders. WAT ALS je enkel focust op wat je wil, op mogelijkheden, op het pure potentieel van jezelf en hoe je leven zich kan ontvouwen?


1

You can’t master your entire life in one day. 

Master the day. And then keep doing it every day.

Als coach kom ik vaak mensen tegen die worstelen met het volledig dùrven najagen van de dromen die ze al van jongs af aan koesteren.
Wat houdt hen tegen om die dromen voor de volle 100% achterna te gaan?
Het antwoord hierop is: angst.
Angst vermomd als zelftwijfel, onzekerheid, faalangst, de overtuiging niet goed genoeg te zijn, de focus op wat “mis” kan gaan.
Sommige mensen leven wel naar hun dromen toe, maar met een lichte voorzichtigheid. Bescheidenheid ook. Vanuit de omgeving: “Je hebt een huis, een tuin, een job, is dat nog niet voldoende?”. Vanuit de opvoeding: “Doe maar gewoon.”. Of: “Zoek eerst maar een beroep met voldoende zekerheid.”, “Hou rekening met een plan B.”,…


2

You are your own action hero.

Kies jouw avatar en start.

Wat als het leven “jouw game” is en je alles terug zelf kan bepalen? In Plan A ga ik samen met jou aan de slag op zoek naar jouw PERSONAL ID. Starten from scratch. Herorïenteren.

Plan A gaat over jouw PERSONAL ID, maar ook over jouw PROFESSIONAL ID.

Wie ben jij? Wat zijn jouw waarden? Jouw beperkingen? Jouw kwaliteiten? Waar wil je naartoe? Waar loop je steeds maar tegenaan? Welke handvaten heb je nodig om terug helemaal “in je lijn” te staan met jezelf?

Dit zowel persoonlijk als professioneel. Want op professioneel vlak kan je immers niet shinen als je je persoonlijk niet op je best voelt en vice versa..


3

F#ck de verwachtingen.

Leef het leven dat je echt wil. Alleen jijzelf kan bepalen hoe dat zal zijn.

Ik leer jou dié tools die jou helpen de beste versie van jezelf te zijn. Zonder dat er iets “moet”. Wil jij de beste huisvader zijn? Goed! Wil jij een top-of-the-bill carrière? Ook goed. Wil jij de power in jezelf vinden om de dingen niet altijd op de lange baan te schuiven? Top! Wil je weten welke studiekeuze of jobkeuze je moet maken? I have your back! Ben je ont-zet-tend ambitieus en wil je het allerbeste uit jezelf halen? Mega.

You’re in charge. Ik bepaal samen met jou jouw strategie naar het leven dat je voor jezelf wil. Personal Plan A of Professioneel Plan A? It’s your decision.