SINGING GYM

Singing Synergized with Mind & Motion for Quicker Mastery

SING

11 Dynamische Vocal Workouts voor Voice, Body Dynamics en Mind.

Bij Singing Gym ontdek je een grensverleggend online zangprogramma dat de kunst van het zingen verweeft met personal training, kinetische inzichten en cognitieve technieken. Dit zorgvuldig samengestelde traject is ontworpen om niet alleen je stem te versterken, maar ook je lichaamsdynamiek en mentale flexibiliteit te harmoniseren, waardoor je sneller en effectiever meesterschap over je vocale capaciteiten bereikt.

GYM

Muscle Memory = de sleutel tot succes.

Door strategisch de kernspieren te trainen die essentieel zijn om je stem krachtig maken en support te geven, transformeer je niet alleen je stemkleur, maar ook je algehele sound. Integreer deze oefeningen in je dagelijkse routine om zowel de resonantie als de kwaliteit van je stem merkbaar te verbeteren!

VOCAL PT

 Je stem is het resultaat van je mindset én body setting. Singing Gym past het dynamische driefasenprincipe uit de elite sportwereld toe: restore, reset, en upgrade van je stem. Dit verfijnde programma biedt een strategische reeks vocal exercises, verrijkt met doelgerichte bewegingen en denkstijlen, ontworpen om je voortgang te versnellen en je stemvermogen volledig te ontplooien.

MEET TIFFANY

Mijn benadering is allesbehalve standaard: we benaderen zingen letterlijk als een topsport. Ik werk volgens het faseprincipe: restore, reset en upgrade. EN ik hanteer vocal strategies: oefeningen gerangschikt in een unieke volgorde, speciaal ontworpen om het specifieke stemgeluid sounds te trainen die je wilt bereiken.

Met Singing Gym heb ik 11 video’s voor jou ontwikkeld om het oefenen van basis-, moderate en advanced oefeningen mogelijk te maken, die je van thuis kan doen!

TIFFANY VEYS
TIFFANY VEYS
Tiffany Veys is founder van Mind The Voice, het toonaangevende Mind Body Voice Instituut in de Benelux en is al meer dan 15 jaar actief in de muziek- en mediabusiness met meer dan 25.000 uren van individuele coaching ervaring op haar palmares. Samen met haar echtgenoot Kris Van Roy runt ze Mind The Voice en WOLF44.

WE TRAIN, YOU GAIN