SINGING GYM

Dagelijkse zangoefeningen en vocal coaching op popmuziek!

SING

11 vernieuwende zanglesvideo’s voor voice, body & mind.

Singing Gym is een online vocal programma met zangoefeningen gecombineerd met personal training om zo het beste uit je stem te halen.

GYM

Spiergeheugen = de sleutel tot succes.

Door net dié specifieke spieren te activeren die je stem krachtig maken en ondersteunen, beïnvloedt je je stemkleur & sound.

Doe dit dagelijks, voel én hoor het verschil!

VOCAL PT

Je stem is het resultaat van je mindset én body setting. Door stemoefeningen te combineren met een vocal PT, leer je via een gecontroleerde “vocal strategy” hoe je riffs kan leren zingen, hoe je je ademsteun helemaal onder de knie krijgt, maar ook het leren zingen van belting, kopstemmen, shouts, en zelfs vocal massage staan op het programma!

SINGING GYM

VOCAL TRAINING HOT SPOT FOR SINGERS

MEET TIFFANY

Head vocal coach, artist coach & founder van Mind The Voice. Auteur van boeken, co-creator van de SOVT-Trainer.

Maar vooral gefascineerd door de mens achter de stem en pionier in het ontwikkelen van nieuwe technieken van holistic vocal coaching: hoe voice, body & mind te verbinden.

TIFFANY VEYS
TIFFANY VEYS
Tiffany Veys is founder en head vocal coach & artist coach van Mind The Voice, het toonaangevende instituut voor vocal performers in België en is al meer dan 15 jaar actief in de muziekbusiness met meer dan 25.000 uren van individuele coaching ervaring op haar palmares. Samen met haar echtgenoot Kris Van Roy runt ze Mind The Voice en WOLF44, het productiehuis van Mind The Voice.

WE TRAIN, YOU GAIN

TIFFANY VEYS

Het doen van normale zangoefeningen maakt niet het verschil. Elke sound die je wil creëren heeft nood aan een aparte “vocal strategy”: een go-to-voice strategie, op niveau van de voice, body én mind, om net dié exact juiste spieren te activeren voor de sound die jij in gedachten hebt! Oefen je volgens de strategie die bij je past en boek sneller resultaat.