Time to get inspired!

Ontdek hier mijn TIFV-Talks: “Plan A” en “Je klinkt zoals je bent”!

Deze keynotes zijn geboren uit mijn ervaring als artist coach, waarin ik mensen motiveer, coach en inspireer in hun persoonlijke en professionele leven.

In de korte maar sprankelende TIFV-Talks, “Plan A”, sta ik klaar om jouw publiek te begeleiden in het ontdekken van hun ware potentieel en hen te inspireren om vol vertrouwen hun “Plan A” na te jagen. Als personal coach geloof ik dat ware groei begint bij het kennen en omarmen van wie je werkelijk bent. Met praktische coachingstechnieken en inspirerende verhalen moedig ik mensen aan om hun dromen te verwezenlijken en hun ideale leven te creëren.

De tweede TIFV-Talks, “Je klinkt zoals je bent”, duikt dieper in mijn holistic approach rond de stem. Want wat als ik je vertel dat je stem je karakter, mindset en lichaamsklachten verraadt? Met geluidsfragmenten en interactie met het publiek onthul ik de kracht van de stem en hoe deze ons diepste zelf weerspiegelt. Als expert op dit gebied bied ik waardevolle inzichten en praktische tips om de stem te gebruiken als een instrument voor authentieke expressie!

Boek nu mijn TIFV-Talks “Plan A” en “Je klinkt zoals je bent” voor een onvergetelijke ervaring vol inspiratie en groei.


1

TIFV-Talks

PLAN A

“Hoe zou jouw ideale leven eruitzien als werkelijk àlles mogelijk zou zijn? “

Dat is de prikkelende vraag waarmee ik in deze boeiende talks van 15-20 minuten van start ga. Als coach kom ik vaak mensen tegen die met diepgekoesterde dromen worstelen en toch aarzelen om deze voor de volle 100% na te jagen. Wat houdt hen tegen? Wat houdt jòu tegen om joùw dromen met volle overtuiging na te streven?

Het antwoord ligt in de kracht van jouw gedachten. Het maakt niet uit wat anderen over jou denken; het draait àlles om wat jij over jezelf gelooft. Jouw gedachten bepalen de koers van jouw leven en jij bent de onbetwiste “creator” van je eigen bestemming. Het is tijd om de spelregels van jouw game zelf te bepalen!

In deze Plan A keynote reik ik je niet alleen inzichten aan, maar voorzie ik je van concrete tips, praktische tools en onuitputtelijke inspiratie om jouw dromen met LEF na te jagen. Leven met LEF. Want sorry (not sorry), ik geloof niet in een Plan B! We gaan op zoek naar jouw diepste verlangens en ontketenen de moed die binnenin jou sluimert. Geen ruimte voor twijfels, excuses of terughoudendheid. Ik moedig je aan om alle beperkingen los te laten en met een onstuitbaar vertrouwen op jezelf te bouwen. Samen onthullen we de kracht van authenticiteit en vastberadenheid.

Boek nu mijn punch TIFV-Talks “PLAN A” en wees klaar om jouw publiek te inspireren en te activeren voor een leven zonder grenzen!


2

TIFV-Talks

“Je klinkt zoals je bent.”

…Of hoe je stem de barometer is van je lichaam en geest.

In deze inspirerende presentatie onthul ik hoe jouw stem een spiegel is van je mindset én body setting. Je stem weerspiegelt niet alleen jouw karakter, maar ook subtiele aspecten zoals jouw neiging tot people pleasing, prestatiedrang en nog zoveel meer. Tijdens deze interactieve TFV-Talks zul je niet passief kunnen luisteren; je wordt uitgedaagd om actief deel te nemen en te ontdekken wat een stem werkelijk kan.

Met behulp van geluidsfragmenten en interactie met het publiek onthul ik de verborgen betekenissen achter stemklanken en intonaties. Ik laat je zien hoe de stem jouw diepste zelf weerspiegelt en hoe je deze kunt gebruiken als een krachtig instrument van expressie, durf en empowerment.

Wil je 2x/maand inspiratie in je mailbox?

Schrijf je dan in voor mijn newsletter.

‘Ponytales’ met motivational talk,

inspirerende verhalen & coachingtips.

SOVT-TRAINER

GET YOUR VOICE

INTO SHAPE!