ZANGLES BIJ MIND THE VOICE

UNLOCK YOUR VOICE

BODY & MIND

Mind The Voice is dé autoriteit op het gebied van zangcoaching in België. Met een eigen visie, filosofie en methodiek zijn wij uitgegroeid tot het toonaangevende zanginstituut van het land.

Bij Mind The Voice geloven wij dat zingen niet alleen een kunst is, maar ook een krachtig middel om jezelf te uiten en te ontwikkelen. Of je nu een beginnende zanger bent of een ervaren professional, ons team van vocal coaches gaat verder dan alleen het aanleren van zangtechnieken. Wij bieden vocal coaching aan waarbij we een koppeling maken tussen zingen, een sterke mindset en een gezonde lichaamssetting. Op die manier helpen we je niet alleen om een sterke en gezonde zangstem te ontwikkelen, maar ook om zelfvertrouwen en charisma als performer te vergroten.

Bij Mind The Voice staat persoonlijke aandacht centraal. Onze lessen worden volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

“You can’t coach vocal cords, but what you can coach is a mindset and a body setting.”

Tiffany Veys, Head vocal coach

MIND THE VOICE ZANGLESSEN

Onze coaching is individueel en gaat door in de vocal studio’s van Mind The Voice, Lippeloseweg 44, te Puurs-Sint-Amands (België) of online via bv. ZOOM.

De sessies kunnen gepland worden van maandag t.e.m. vrijdag tussen 10u00 -21u00 en op zaterdag van 10u00 – 18u00.

ZANGLES BIJ MIND THE VOICE

Een uur privé zangles bij Mind The Voice kost 65€.
Wanneer je kiest voor een 10-lessenreeks, krijg je een korting van 50€.

Een 10-lessenreeks kan volledig vrij ingevuld worden.
Samen met jou plannen we de geschikte data.

VOCAL COACHING BIJ TIFFANY VEYS

Expertise in voice-body-mind in een individueel, persoonlijk traject, volledig op maat. Een uur privé coaching bij Tiffany Veys bedraagt 110€ (ex.btw). Coaching kan ingeboekt worden in sessies van 1 of 2 uur.

  • Vocal Technique Coaching (1 of 2u)
  • Vocal Sound Coaching (1 of 2u)
  • Vocal Performance Coaching (1 of 2u)
  • Vocal Strategy Coaching (2u)
  • Vocal Reset (voice-body-mind reset) (1u)
  • Premium Vocal Reset (2u)

Meer info over de privé coaching, resets & groepscoaching bij Tiffany kan je hier terug vinden.

Lessen inplannen gebeurt via info@mindthevoice.be of 03/298.04.94 of het contactformulier.

Je kan kiezen tussen een losse les (losse afspraak) of voor een abonnement. Je kan ook wisselen tussen de verschillende MTV-coaches indien mogelijk volgens de planning.

Mogelijkheid 1: Losse Les

Een losse les wordt telkens na de les afgerekend. (cash of Bancontact) Je kan een losse les per keer inboeken zoals je bv. een afspraak inplant bij een kapper of dokter.

Mogelijkheid 2: Abonnement/10-lessenreeks

Je wil graag op regelmatige basis zanglessen volgen en kiest ervoor om een korting te krijgen. In dit geval kan je kiezen voor een 10-lessenreeks. Je betaalt het totaalbedrag van 10 lessen en ontvangt een korting van 50€.

Indien je zeker wil zijn van jouw plekje, plan je alle 10 data in naar beschikbaarheid (wekelijks, om de 2 weken, of eventueel een gevarieerd traject.) De data hoeven hiervoor niet telkens op dezelfde dag of hetzelfde uur plaats te vinden)

BETALING
Iedere betaling wordt onmiddellijk na afloop van de les contant afgerekend. (cash of bancontact) Er worden geen lesgelden terugbetaald. Een 10-lessenreeks blijft 1 jaar geldig.

FACTUUR
Een factuur nodig? Geen probleem. Breng je gegevens mee naar je sessie.

EEN AFSPRAAK ANNULEREN
Indien je een les hebt ingeboekt, kan de les enkel worden geannuleerd wanneer wij een vervanger vinden voor jouw ingeboekt lesmoment. Indien je niet kan komen naar de les, probeer dit dan zo snel mogelijk te laten weten via mail naar info@mindthevoice.be via telefoon (03.298.04.94).

Wanneer je een les annuleert binnen de 24 uur van jouw afgesproken lesmoment, wordt de les automatisch aangerekend. Een les geannuleerd door Mind The Voice wordt uiteraard verplaatst naar een nieuwe datum.

PRAKTISCH

  • Kom op tijd. De coaching begint en eindigt op een vooraf afgesproken uur.
  • Breng partituren en lesmateriaal mee indien je ‘zoek’-tijd wil sparen tijdens de coaching.
  • Elke zangstudent krijgt een persoonlijke “drive” waarop we de studenteninfo delen, alsook oefeningen, instrumentale versies, partituren enz.
  • Het plannen van nieuwe lessen gebeurt tijdens de les of via mail.

Een werkboek voor iedereen die van zingen houdt!

“Mind The Voice – Zo leer je zingen!” is een compleet hand- en werkboek om lichte muziek te leren zingen. Het boek is gekoppeld aan onze website voor zangoefeningen én aan het Mind The Voice Channel voor leuke lesvideo’s om zo het beste uit de Mind The Voice-zangmethode te halen!

De oefeningen en technieken in het boek leren je hoe je je stem moet gebruiken om álle lichte muziek te zingen: pop, jazz, dance, r&b, country, folk, musical, Franse chanson, (hard)rock, Nederlandstalige muziek… Naast de zangtechniek behandelen we ook de do’s-and-don’ts die je als zanger(es) onder de knie moeten hebben op en naast het podium en in de studio.

Iedereen kan leren zingen!  Ook JIJ!

[contact-form-7 id="1937" title="Contactformulier 1"]

Tiffany Veys en haar team bij Mind The Voice staan klaar om je te helpen jouw stem naar een hoger niveau te tillen!

De MTV-methode wordt gebruikt door veel (inter)nationale artiesten en professionele vocalisten zoals: Oscar and the Wolf, Bazart, Metejoor, Coely, Jasper Steverlinck, Helmut Lotti, Ramkot, Olivia Trappeniers, Evil Invaders, William Boeva en veel meer!

MEET OUR COACHES

Alle coaches binnen Mind The Voice werken volgens de Mind The Voice filosofie, natuurlijk met behoud van hun eigen achtergrond, karakter, ervaring en identiteit.

Tiffany Veys
Tiffany Veys
Founder – Vocal Coach – Artist Coach
Laura Verschooten
Laura Verschooten
Vocal Coach
Finlay Van Wymeersch
Finlay Van Wymeersch
Vocal Coach
Marieke Bresseleers
Marieke Bresseleers
Vocal Coach

“Tiffany is zoveel meer dan een vocal coach. En daar is ze waarschijnlijk de beste in!
Ze ziet hoe lichaam en geest moeten samenwerken om van jou de beste zanger te maken die je kunt zijn en werkt daarnaartoe.
Zij is degene die ik bel als ik dat momentje van paniek heb, dat we allemaal kennen als zangers.
En dan doet ze haar magie en laat je beter zingen dan voorheen.”

‘Tiffany’s lessen zijn een perfecte balans tussen het correct gebruiken van de stem en het trainen van de mindset. Ik heb mijn stem altijd maar in beperkte mate gebruikt, maar met de Mind The Voice methode kan ik nu veel meer uit mijn stem halen. De mix van knowhow, toewijding en winnaarsmentaliteit van Tiffany is ideaal voor mij.”

“Zingen is niet alleen techniek, de holistische benadering van Tiffany heeft me geholpen om aan chronische hyperventilatie te werken, wat leidde tot een groter bereik en controle van mijn stem. Oh, en ze is ook erg leuk, dat helpt altijd om meer op je gemak te zijn terwijl je reikt naar hoge noten waarvan je dacht dat je ze niet kon.”

“Voor Mind The Voice kiezen was de beste beslissing die ik ooit heb genomen voor mijn stem. Tiffany leerde me veel technische oefeningen om te kunnen zingen zonder mijn stem te verliezen. En ook over hoe ik mijn geest en lichaam kan ontspannen om de juiste noten te kunnen raken zonder moeite. Zingen met deze methode is een geweldige ervaring.”

“Tiffany laat je geloven in je eigen kracht. Ze laat je zien dat je nog sterker bent dan je ooit had gedacht en geeft je zelfvertrouwen een boost. Bovendien geeft ze de beste stemmassages om body, voice & mind met elkaar te verbinden.”

OLIVIA TRAPPENIERS, MUSIC ARTIST

“Ik heb eerder met verschillende andere vocale coaches gewerkt en ik moet zeggen dat de manier waarop Mind the Voice vocale technieken combineert met mindset-oefeningen en fysieke performance, zonder enige twijfel de best mogelijke manier is om zangers in elk genre te coachen.”

JOE VAN AUDENHOVE, ARTIST, EVIL INVADERS

“Ik zing al jaren maar sinds ik gecoacht ben door Tiffany zag ik mijn potentieel enorm groeien in een immens korte tijd. Ze zoekt de oefeningen die voor jou het beste werken om mijn techniek maximaal te stimuleren, want ze gelooft niet in grenzen. Ze geeft je mindset een boost. Ze zorgt ervoor dat je lichaam ‘performance-ready’ is en selecteert de oefeningen die het beste bij jou als vocal performer passen, zodat je van je zwakke punten sterke punten maakt.”

SINAY BAVURHE, SINGER FINALS THE VOICE VAN VLAANDEREN

“Tiffany redde me niet alleen van de angst dat mijn stem de volgende shows niet zou halen, maar gaf me ook de kracht om te visualiseren “I’m worthy of my power as a performer”. Het wonder dat ik nodig had om stress en angst te verminderen en mijn stembanden in power muscles te veranderen…”

“Mind The Voice! Waarom ben ik niet eerder gegaan?! Niet alleen mijn zang is verbeterd, maar ik ben ook gecoacht op zoveel verschillende vaardigheden. Van vocal coaching tot songwriting sessies tot performance coaching. Elke sessie met Tiffany is uniek en afgestemd op mijn specifieke behoeften van op dat moment.”

JELLE VAN DAEL, POP ELECTRO ARTIST

“Eindelijk een zangcoach die luistert naar wat ik als artiest nodig heb! Na al die jaren heb ik eindelijk iemand gevonden die me helpt mijn stem en mijn lichaam echt te leren kennen, zodat ik de beste versie van mezelf op het podium kan geven.
Met Tiffany wordt je zangtechniek op maat gemaakt en leer je echt verbinding te maken tussen lichaam, geest en stem.”

KATIA BERLINGIERI