ZANGLES BIJ MIND THE VOICE

MASTER YOUR VOICE

BODY & MIND

Mind The Voice groeide als zanginstituut met een eigen visie, filosofie en methodiek uit tot de gevestigde waarde voor top vocal coaching in België.

De kracht van de Mind The Voice filosofie is dat het “voice”, “mind” en “body” met elkaar connecteert. Mind The Voice linkt zingen met je mindset en je body setting. Op die manier creëer je onmiddellijk volledige controle over je stem in al zijn facetten. Zangles bij Mind The Voice is veel meer dan “leren zingen” of “zangles” alleen, maar houdt het hele pakket in dat je nodig hebt als vocalist.

Mijn team en ikzelf trainen zowel de topartiesten in België als piepjong talent en alles daartussenin! Heb je geen ambitie om professioneel te gaan zingen maar is het “just for fun”? Ook dan ben je van harte welkom bij ons, want zingen maakt gelukkig, dus doe je het maar best vaak en veel!

Welkom bij de familie!

“You can’t coach vocal cords, but what you can coach is a mindset and a body setting.”

Tiffany Veys, Head vocal coach

OVER ONZE ZANGLESSEN

Onze coaching is individueel en gaat door in de vocal studio’s van Mind The Voice, Lippeloseweg 44, te Puurs-Sint-Amands (België) of online via bv. ZOOM.

De sessies kunnen gepland worden van maandag t.e.m. vrijdag tussen 10u00 -21u00 en op zaterdag van 10u00 – 18u00.

ZANGLES BIJ MIND THE VOICE

Een uur privé zangles bij Mind The Voice kost 60€.
Wanneer je kiest voor een 10-lessenreeks, krijg je een korting van 50€.

Een 10-lessenreeks kan volledig vrij ingevuld worden.
Samen met jou plannen we de geschikte data.

(VOCAL) COACHING BIJ TIFFANY VEYS

Een uur privé (vocal) coaching bij Tiffany Veys bedraagt 70€.
Wanneer je kiest voor een 10-lessenreeks, krijg je een korting van 50€.

Een 10-lessenreeks kan volledig vrij ingevuld worden.
Samen met jou plannen we de geschikte data.

Lessen inplannen gebeurt via info@mindthevoice.be of 03/298.04.94 of het contactformulier.

Je kan kiezen tussen een losse les (losse afspraak) of voor een abonnement. Je kan ook wisselen tussen de verschillende MTV-coaches indien mogelijk volgens de planning.

Mogelijkheid 1: Losse Les

Een losse les wordt telkens na de les afgerekend. (cash of Bancontact) Je kan een losse les per keer inboeken zoals je bv. een afspraak inplant bij een kapper of dokter.

Mogelijkheid 2: Abonnement/10-lessenreeks

Je wil graag op regelmatige basis zanglessen volgen en kiest ervoor om een korting te krijgen. In dit geval kan je kiezen voor een 10-lessenreeks. Je betaalt het totaalbedrag van 10 lessen en ontvangt een korting van 50€.

Indien je zeker wil zijn van jouw plekje, plan je alle 10 data in naar beschikbaarheid (wekelijks, om de 2 weken, of eventueel een gevarieerd traject.) De data hoeven hiervoor niet telkens op dezelfde dag of hetzelfde uur plaats te vinden)

BETALING
Iedere betaling wordt onmiddellijk na afloop van de les contant afgerekend. (cash of bancontact) Er worden geen lesgelden terugbetaald.

FACTUUR
Een factuur nodig? Geen probleem. Breng je gegevens mee naar je sessie.

EEN AFSPRAAK ANNULEREN
Indien je een les hebt ingeboekt, kan de les enkel worden geannuleerd wanneer wij een vervanger vinden voor jouw ingeboekt lesmoment. Indien je niet kan komen naar de les, probeer dit dan zo snel mogelijk te laten weten via mail naar info@mindthevoice.be via telefoon (03.298.04.94).

Wanneer je een les annuleert binnen de 24 uur van jouw afgesproken lesmoment, wordt de les automatisch aangerekend. Een les geannuleerd door Mind The Voice wordt uiteraard verplaatst naar een nieuwe datum.

PRAKTISCH

 • Kom op tijd. De coaching begint en eindigt op een vooraf afgesproken uur.
 • Breng partituren en lesmateriaal mee indien je ‘zoek’-tijd wil sparen tijdens de coaching.
 • Elke zangstudent krijgt een persoonlijke “drive” waarop we de studenteninfo delen, alsook oefeningen, instrumentale versies, partituren enz.
 • Het plannen van nieuwe lessen gebeurt tijdens de les of via mail.

Een werkboek voor iedereen die van zingen houdt!

“Mind The Voice – Zo leer je zingen!” is een compleet hand- en werkboek om lichte muziek te leren zingen. Het boek is gekoppeld aan onze website voor zangoefeningen én aan het Mind The Voice Channel voor leuke lesvideo’s om zo het beste uit de Mind The Voice-zangmethode te halen!

De oefeningen en technieken in het boek leren je hoe je je stem moet gebruiken om álle lichte muziek te zingen: pop, jazz, dance, r&b, country, folk, musical, Franse chanson, (hard)rock, Nederlandstalige muziek… Naast de zangtechniek behandelen we ook de do’s-and-don’ts die je als zanger(es) onder de knie moeten hebben op en naast het podium en in de studio.

Iedereen kan leren zingen!  Ook JIJ!

BOEK NU JOUW LES

  Tiffany Veys and her team at Mind The Voice are ready help you to take your voice to the next level!

  The MTV Method is trusted by many local and international artists such as Camille Dhont, Coely, Bazart, Oscar and the Wolf, Evil Invaders and more!

  MEET OUR COACHES

  Alle coaches binnen Mind The Voice werken volgens de Mind The Voice filosofie, natuurlijk met behoud van hun eigen achtergrond, karakter, ervaring en identiteit.

  Tiffany Veys
  Tiffany Veys
  Founder – Vocal Coach – Artist Coach
  Mona Van Bever
  Mona Van Bever
  Vocal Coach
  Finlay Van Wymeersch
  Finlay Van Wymeersch
  Vocal Coach
  Marieke Bresseleers
  Marieke Bresseleers
  Vocal Coach
  Laura Verschooten
  Laura Verschooten
  Vocal Coach
  Dani Hart
  Dani Hart
  Vocal Coach
  BOEK NU JOUW LES