MASTER YOUR VOICE

BODY & MIND

15 years and counting

Mind The Voice

Bij Mind The Voice tillen we zangles en zangcoaching naar een ongekend niveau. Het gaat hier niet alleen om stemtraining of vocal coaching in de traditionele zin. Nee, wij duiken dieper. We leggen de nadruk op het ontwikkelen van een sterke mindset en het bevorderen van een gezond lichaam. Je stem is immers het resultaat van hoe je denkt en hoe je je voelt en elk aspect ervan – van boventonen tot stemklachten en ademhaling – biedt ons waardevolle inzichten.

Ik ben Tiffany, en ik ben hier om je uit te dagen, om je te coachen voorbij wat je dacht dat mogelijk was. Ik doe dat niet door alleen te focussen op de noten die je zingt, maar op de totale kracht en potentie van jouw unieke stem.

Mijn benadering is allesbehalve standaard: we benaderen zingen en de stem als topsport. We duiken in de kern van wat je tegenhoudt en pakken dat aan. Ik luister, kijk, analyseer, behandel jou, en train jou tot de stem en persoon die jìj wil zijn. Met een combinatie van vocal coaching, fysieke training, voice massages, hartcoherentiecoaching, helicopterviews en mentale strategieën breken we door de barrières die je stem beperken. Of het nu gaat om angst, zelftwijfel of technische hindernissen, ik geef je de tools en technieken om ze aan te pakken. We kijken naar jou als mens achter de stem, en door deze uitgezoomde benadering lossen we blokkades snel en effectief op.

Ik leer je niet alleen zingen; ik leer je hoe je jouw stem volledig onder controle kunt krijgen. Door specifieke spierketens te activeren in combinatie met krachtige denkstijlen, geef ik je de sleutels in handen om je stem te transformeren in het instrument dat jij wenst. Stel je voor: totale vrijheid om te kiezen hoe je klinkt, om elke noot, elk geluid dat je wenst, moeiteloos te kunnen creëren.

Elke sessie is een intensief proces, waarbij we niet alleen focussen op hoe je klinkt, maar ook op wie je bént als je zingt. Bij Mind The Voice trainen we je niet alleen om beter te zingen; we trainen je om een performer te zijn die zelfverzekerd op elk podium staat. We richten ons op het hele plaatje en maken van jou een zanger die niet alleen technisch vaardig is, maar ook emotioneel verbonden en fysiek voorbereid.

Ik ben hier om je te laten zien hoe ver je kunt gaan met de juiste training, de juiste mindset.

Deze totaalbenadering heeft al vele topartiesten geholpen hun stem te vinden en te verfijnen. Maar het stopt niet bij de techniek. Mijn manier van Vocal Coaching omvat:

  • Vocal Reset: Soms hebben we een frisse start nodig, een reset die ons terugbrengt naar onze natuurlijke, moeiteloze stem.
  • Vocal Sound Coaching: Ontdek de unieke kleuren en texturen in jouw stem en leer hoe je deze kunt benutten en verbeteren.
  • Voice Kinetics Coaching: Optimaliseer je vocale prestaties door zingen te combineren met beweging – Voice in Motion -, gericht op het activeren en ontspannen van specifieke spierketens voor verbeterde stemkwaliteit en gezondheid. Door de integratie van kinesthetisch bewustzijn en stemtechniek wordt het volledige potentieel van de stem benut.
  • Vocal Performance Coaching: Het is niet alleen wat je zingt, maar hoe je het brengt. Leer hoe je je lichaam en stem samen gebruikt om je stem en performance nog meer daadkracht te geven. Performance coaching tilt je podiumattitude naar het volgende niveau.

Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig en ik laat ze jou heel graag ervaren!

Laten we samen alle barrières doorbreken en jouw stem laten schitteren zoals nooit tevoren.

Tiffany Veys

“You can’t coach vocal cords,

but what you can coach

is a mindset and a body setting.”

Tiffany Veys, Founder - Vocal Coach

PRAKTISCH

Ik nodig je van harte uit in mijn sfeervolle Vocal Loft en Vocal Studio’s te Mind The Voice.

Mind The Voice is gelegen in het idyllische en landelijke Puurs-Sint-Amands, op Lippeloseweg 44 in België, in het hart van de Vlaamse diamant, tussen Antwerpen, Gent en Brussel. Omgeven door een wijndomein, paarden, knusse stallen, weelderige bossen en de kabbelende rechteroever van de Schelde, is de studio op natuurlijke wijze geïntegreerd in zijn omgeving.

Mijn coachingsessies zijn beschikbaar op diverse dagen, van maandag tot en met zaterdag. Het plannen van sessies is het meest handig via ons online boekingssysteem. Houd er echter rekening mee dat er doorgaans een gemiddelde wachttijd van ongeveer 2 maanden is.

Is jouw vraag dringender? Heb je te maken met een acute stemklacht of andere urgente zaken? No worries, I have your back. Je kunt een e-mail sturen naar info@mindthevoice.be t.a.v. “Tiffany Veys”, en dan bekijken mijn team en ik graag hoe we dit voor jou kunnen regelen. Je stem is belangrijk, en ik ben er om te helpen!

Tiffany

Woon je in het buitenland en overweeg je online coaching, maar twijfel je of mijn methode op afstand kan worden toegepast? Geen zorgen, ook van veraf kan ik je vocale, mentale, fysieke en emotionele obstakels die je stem belemmeren, identificeren. Bij het aanpakken van deze blokkades leer ik je eenvoudige handmatige technieken die je zelf kunt toepassen. Ik leg je uit hoe je geest, lichaam en stem met elkaar verbonden zijn en hoe je door middel van bepaalde stretches of een specifieke vorm van medische yoga je stem correct kunt gebruiken. De spieroefeningen en persoonlijke training die ik integreer in het spreken of zingen, zijn ook online aan te leren en perfect uitvoerbaar.

Veel internationale cliënten kiezen er echter voor om eerst eenmalig naar mijn studio’s te komen voor een ‘Vocal Reset’ en een daaropvolgende Vocal Technique Coaching. Dit stelt ons in staat om een keer samen te werken, zodat ik je lichaam volledig kan analyseren en behandelen. Zo kun je ook fysiek ervaren wat het doel is tijdens de toekomstige online coachingssessies. Deze aanpak maakt het mogelijk om daarna een intensief online traject voort te zetten. Mijn studio’s zijn bovendien makkelijk bereikbaar, op slechts 30-40 minuten rijden van Brussels Airport.

Je bent bij mij verzekerd van een volledig op maat gemaakt traject. Een uur privé coaching kost 110€ (exclusief btw) en kan worden ingeboekt in sessies van 1 of 2 uur. Belangrijk om te weten is dat ik heel intensief met je werk en dat je standaard max. 2uur per maand coaching zal nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je om de week 1 uur coaching hebt, of eens per maand 2 uur. Tijdens deze sessies krijg je zeer specifieke strategieën aangereikt, zodat je ook thuis verder kunt werken en gegarandeerd resultaten zult horen en voelen.

Wil je een eerste sessie bij mij inplannen? Dan raad ik je aan om te beginnen met een sessie van 2uur. Bij een eerste sessie starten we vaak met een vocal reset, gevolgd door wat we samen het meest relevant vinden op basis van jouw vragen, behoeften en doelen.

Met behulp van ons boekingssysteem hoef je niet vooraf te bepalen welk type coaching je nodig hebt. Bij elke sessie bekijken we opnieuw jouw specifieke behoeften en pas ik mijn begeleiding persoonlijk en in het moment aan, volledig afgestemd op jou.

Tiffany

BETALING
Bij Mind The Voice verloopt elke betaling via ons handige boekingssysteem. Het is belangrijk om te weten dat lesgelden niet worden terugbetaald.

FACTUUR
Heb je behoefte aan een factuur? Dat is geen enkel probleem. Breng simpelweg je gegevens mee naar je sessie, of stuur je gegevens naar info@mindthevoice.be en we regelen het voor je.

EEN AFSPRAAK ANNULEREN
Als je een sessie hebt geboekt en deze wilt annuleren, kan dat alleen als we een vervanger vinden voor jouw gereserveerde tijdslot. Maar maak je geen zorgen, onze wachtlijsten tellen gemiddeld 25-30 personen per week. Als je ons tijdig op de hoogte stelt, vinden we meestal snel een vervanger voor jou. Laat het ons zo snel mogelijk weten via e-mail naar info@mindthevoice.be of rechtstreeks naar tiffany@mindthevoice.be.

PRAKTISCH
Zorg ervoor dat je op tijd bent voor je coachingssessie, want de sessie begint en eindigt op het afgesproken tijdstip. Bij Mind The Voice kunnen we songteksten en partituren doorgaans ter plaatse voor je regelen, maar als je wat tijd wilt besparen tijdens de coaching, kun je ze ook zelf afdrukken.
Elke cliënt ontvangt een persoonlijke “Mind The Voice Drive” met specifieke informatie, vocal strategieën, audio en video’s die op jou zijn afgestemd. Dit is jouw persoonlijke toolkit voor succes!

Tiffany werkt met haar methodiek standaard met de SOVT-Trainer. Neem die dus zeker altijd mee naar de coaching als je liever met je eigen SOVT-Trainer wil werken.

De SOVT-Trainer is verkrijgbaar bij Mind The Voice of vooraf online via onze shop.

“Tiffany is zoveel meer dan een vocal coach. En daar is ze waarschijnlijk de beste in!
Ze ziet hoe lichaam en geest moeten samenwerken om van jou de beste zanger te maken die je kunt zijn en werkt daarnaartoe.
Zij is degene die ik bel als ik dat momentje van paniek heb, dat we allemaal kennen als zangers.
En dan doet ze haar magie en laat je beter zingen dan voorheen.”

‘Tiffany’s lessen zijn een perfecte balans tussen het correct gebruiken van de stem en het trainen van de mindset. Ik heb mijn stem altijd maar in beperkte mate gebruikt, maar met de Mind The Voice methode kan ik nu veel meer uit mijn stem halen. De mix van knowhow, toewijding en winnaarsmentaliteit van Tiffany is ideaal voor mij.”

“Zingen is niet alleen techniek, de holistische benadering van Tiffany heeft me geholpen om aan chronische hyperventilatie te werken, wat leidde tot een groter bereik en controle van mijn stem. Oh, en ze is ook erg leuk, dat helpt altijd om meer op je gemak te zijn terwijl je reikt naar hoge noten waarvan je dacht dat je ze niet kon.”

“Voor Mind The Voice kiezen was de beste beslissing die ik ooit heb genomen voor mijn stem. Tiffany leerde me veel technische oefeningen om te kunnen zingen zonder mijn stem te verliezen. En ook over hoe ik mijn geest en lichaam kan ontspannen om de juiste noten te kunnen raken zonder moeite. Zingen met deze methode is een geweldige ervaring.”

“Tiffany laat je geloven in je eigen kracht. Ze laat je zien dat je nog sterker bent dan je ooit had gedacht en geeft je zelfvertrouwen een boost. Bovendien geeft ze de beste stemmassages om body, voice & mind met elkaar te verbinden.”

OLIVIA TRAPPENIERS, MUSIC ARTIST

“Ik heb eerder met verschillende andere vocale coaches gewerkt en ik moet zeggen dat de manier waarop Mind the Voice vocale technieken combineert met mindset-oefeningen en fysieke performance, zonder enige twijfel de best mogelijke manier is om zangers in elk genre te coachen.”

JOE VAN AUDENHOVE, ARTIST, EVIL INVADERS

“Ik zing al jaren maar sinds ik gecoacht ben door Tiffany zag ik mijn potentieel enorm groeien in een immens korte tijd. Ze zoekt de oefeningen die voor jou het beste werken om mijn techniek maximaal te stimuleren, want ze gelooft niet in grenzen. Ze geeft je mindset een boost. Ze zorgt ervoor dat je lichaam ‘performance-ready’ is en selecteert de oefeningen die het beste bij jou als vocal performer passen, zodat je van je zwakke punten sterke punten maakt.”

SINAY BAVURHE, SINGER FINALS THE VOICE VAN VLAANDEREN

“Tiffany redde me niet alleen van de angst dat mijn stem de volgende shows niet zou halen, maar gaf me ook de kracht om te visualiseren “I’m worthy of my power as a performer”. Het wonder dat ik nodig had om stress en angst te verminderen en mijn stembanden in power muscles te veranderen…”

“Mind The Voice! Waarom ben ik niet eerder gegaan?! Niet alleen mijn zang is verbeterd, maar ik ben ook gecoacht op zoveel verschillende vaardigheden. Van vocal coaching tot songwriting sessies tot performance coaching. Elke sessie met Tiffany is uniek en afgestemd op mijn specifieke behoeften van op dat moment.”

JELLE VAN DAEL, POP ELECTRO ARTIST

“Eindelijk een zangcoach die luistert naar wat ik als artiest nodig heb! Na al die jaren heb ik eindelijk iemand gevonden die me helpt mijn stem en mijn lichaam echt te leren kennen, zodat ik de beste versie van mezelf op het podium kan geven.
Met Tiffany wordt je zangtechniek op maat gemaakt en leer je echt verbinding te maken tussen lichaam, geest en stem.”

KATIA BERLINGIERI

MEET OUR COACHES

Alle coaches binnen Mind The Voice werken volgens de Mind The Voice filosofie, natuurlijk met behoud van hun eigen achtergrond, karakter, ervaring en identiteit.

Tiffany Veys
Tiffany Veys
Founder – Vocal Coach – Artist Coach
Laura Verschooten
Laura Verschooten
Vocal Coach
Finlay Van Wymeersch
Finlay Van Wymeersch
Vocal Coach