ZANGLES BIJ MIND THE VOICE

Bij Mind The Voice is iedereen welkom. Jong (van geest), ervaren, gevorderd of beginner!

Mind The Voice groeide als zanginstituut met een eigen visie, filosofie en methodiek uit tot een gevestigde waarde voor top vocal coaching in België.

Ook voor jou is er plaats bij Mind The Voice! Wij trainen zowel ervaren professionals & artiesten als piepjong talent en alles daartussenin! Zangles bij Mind The Voice is meer dan “leren zingen” of “zangles” alleen, maar houdt het hele pakket in dat je nodig hebt als zanger of zangeres. Heb je geen ambitie om professioneel te gaan zingen maar is het “just for fun”? Ook dan ben je van harte welkom bij ons, want zingen maakt gelukkig!

OVER ONZE ZANGLESSEN

Onze lessen zijn individueel en vinden plaats van maandag t.e.m. vrijdag tussen 10u00 -21u00 en op zaterdag van 10u00 – 18u00 en gaan door voor zowel gemotiveerde beginners, gevorderden als professionele zangers & artiesten.

Je kan bij ons reeds zangles volgen vanaf 5 jaar.

Al onze zanglessen gaan door in onze zangstudio’s in de Lippeloseweg 44 te Sint-Amands (België) of via online vocal coaching (ZOOM).

ZANGLES BIJ MIND THE VOICE

Een uur privé zangles bij Mind The Voice kost 50€.
Wanneer je kiest voor een 10-lessenreeks, krijg je een korting van 50€. Een 10-lessenreeks kan volledig vrij ingevuld worden.
Samen met jou plannen we de geschikte data.

ZANGLES BIJ TIFFANY VEYS

Een uur privé zangles bij Tiffany Veys bedraagt 60€.
Wanneer je kiest voor een 10-lessenreeks, krijg je een korting van 50€. Een 10-lessenreeks kan volledig vrij ingevuld worden.
Samen met jou plannen we de geschikte data.

Lessen inplannen gebeurt via info@mindthevoice.be of 03/298.04.94 of het contactformulier.

Je kan kiezen tussen een losse les of voor een abonnement. Je kan ook wisselen tussen de verschillende MTV-coaches indien mogelijk volgens de planning.

Mogelijkheid 1: Losse Les

Een losse les wordt telkens na de les afgerekend. Je kan een losse les enkel per keer inboeken.

Mogelijkheid 2: Abonnement

Je wil graag op regelmatige basis zanglessen volgen op een voorafgesproken tijdstip.  Je betaalt dan de 10 lessen vooraf in 1 keer en boekt deze 10 lessen ook onmiddellijk in. Op deze manier ben je zeker van jouw plaats en krijg je tevens een korting van 50€.

BETALING
Iedere betaling wordt onmiddellijk na afloop van de les contant afgerekend. (cash of bancontact) Overschrijven kan enkel vooraf. De betaling moet op de rekening zijn voor het aanvangen van de sessie.

Er worden geen lesgelden terugbetaald.

FACTUUR
Een factuur nodig? Geen probleem. Breng je gegevens mee naar je sessie en je krijgt bij het einde van het kwartaal een overzichtsfactuur. De les wordt wel bij afloop van de sessie betaald.

EEN AFSPRAAK ANNULEREN
Indien je een les hebt ingeboekt, kan de les enkel worden geannuleerd wanneer wij een vervanger vinden voor jouw ingeboekt lesmoment. Indien je niet kan komen naar de les, probeer je dat dus zo snel mogelijk te laten weten via mail naar info@mindthevoice.be of telefoon (03.298.04.94)

Wanneer je een les annuleert binnen de 24 uur van jouw afgesproken lesmoment, wordt de les automatisch aangerekend. Een les geannuleerd door Mind The Voice wordt uiteraard verplaatst naar een nieuwe datum.

PRAKTISCH

 • Kom op tijd. De coaching begint en eindigt op een vooraf afgesproken uur.
 • Breng partituren en lesmateriaal altijd mee. Dat spaart ‘zoek’-tijd tijdens de coaching.
 • Het kan handig zijn om een USB-stick mee te brengen. Daar kunnen we opnames en oefeningen op zetten, die je dan thuis kan oefenen.
 • Neem een SD-geheugenkaart, iPad of GSM mee. Hiermee kan je eventueel de zangles opnemen.
 • Elke zangstudent is in het bezit van ons handboek ‘Mind The Voice – Zo leer je zingen!‘, te verkrijgen in de boekhandel, muziekwinkel of bij Mind The Voice.
 • Neem je boek steeds mee naar de les.
 • Het plannen van nieuwe lessen gebeurt tijdens de les of via mail.

Een werkboek voor iedereen die van zingen houdt!

“Mind The Voice – Zo leer je zingen!” is een compleet hand- en werkboek om lichte muziek te leren zingen. Het boek is gekoppeld aan onze website voor zangoefeningen én aan het Mind The Voice Channel voor leuke lesvideo’s om zo het beste uit de Mind The Voice-zangmethode te halen!

De oefeningen en technieken in het boek leren je hoe je je stem moet gebruiken om álle lichte muziek te zingen: pop, jazz, dance, r&b, country, folk, musical, Franse chanson, (hard)rock, Nederlandstalige muziek… Naast de zangtechniek behandelen we ook de do’s-and-don’ts die je als zanger(es) onder de knie moeten hebben op en naast het podium en in de studio.

Iedereen kan leren zingen!  Ook JIJ!

JA. Vanaf wanneer je met je vrienden samen “Happy  birthday” of een deuntje kan meezingen betekent het dat je in muzikale termen “een toon kan overnemen”. Dit betekent dat je niet toondoof bent en je dus alles kan trainen. “Juist” zingen is een combinatie van een goed getraind gehoor, gedoseerde ademhaling/ademsteun, ontspannen keelspieren, voldoende zelfvertrouwen. “Mooi” zingen is dan weer een samenwerking tussen de verschillende resonantieruimtes in je lichaam, in mensentaal: het leren gebruiken van je menselijke klankkast.

Je kan zélf bepalen hoe je wil gaan klinken: het ‘resetten’ en ‘upgraden’ van je stem! Eerst leer je je stem gezond te gebruiken in je spreekstem, daarna bouwen zetten we jouw spreekstem om tot de zangstem die je voor jezelf wil.

Lees er meer over in deze blog!

BOEK NU JE EERSTE LES

  JOIN OUR FAMILY!

  Start vandaag nog met zangles volgen en geniet als lid van onze familie van vele voordelen.

  • 5% korting bij je online aankopen bij BAX
  • Een verzekering voor al onze activiteiten
  • Gratis toegang op onze #MTVTalks

  ONZE ZANGCOACHES

  TIFFANY VEYS

  CHARLOTTE CANOOT

  Meer info

  LAURA VERSCHOOTEN

  PHAEDRA SEGERS

  TURIYA HAUDENHUYSE