Dé voice trainer bestaande uit 15 levels: SOVT-Trainer

Je stem intensief gebruiken is topsport! Elke topsporter beseft de noodzaak van een goede warming-up, training en cooling-down.

Ontdek de Mind The Voice SOVT-Trainer, wereldwijd het enige  stemtrainingsinstrument met maar liefst 15 levels, waardoor je je stem kan relaxen, opwarmen én intensief trainen naar de stem die jij voor jezelf wil. De SOVT-Trainer biedt je een full vocal work-out: De sleutel tot een gezonde, succesvolle stem.

De SOVT-Trainer is gebaseerd op het principe van Straw Phonation of zingen door een rietje. De term “SOVT”, of Semi-Occluded Vocal Tract betekent letterlijk vertaald: half afgesloten spraakkanaal. De SOVT-trainer gaat dus door middel van het zingen door een buisje het spraakkanaal half afsluiten, waardoor er een tegendruk ontstaat waardoor de stembanden beter zullen sluiten en je stem opnieuw een gezonde trilling krijgt.

GET YOUR VOICE INTO SHAPE

Door blokfluitgewijs met je vingers verschillende combinaties te maken in het afsluiten van de trainer, kan je maar liefst 15 levels van weerstand naar je stembanden toe trainen. Hierdoor kan je je stem zowel relaxen, resetten als upgraden en is de  SOVT-Trainer wereldwijd de meest complete vocal trainer.

Bedacht, ontworpen én handgemaakt in België.

Onze innovatie in jouw handen.

De SOVT-Trainer is bedacht, ontworpen en ontwikkeld door Kris Van Roy, soundengineer en co-founder van Mind The Voice. Door te kiezen voor een duurzame oplossing voor de SOVT-oefeningen wil Mind The Voice daarbovenop hun steentje bijdragen aan een gezonder milieu.

VIDEOS

VIDEO 1

Train je stem met de SOVT-Trainer.

VIDEO 2

SOVT-Trainer: Handleiding

VIDEO 3

SOVT-Trainer: LEVELS

VIDEO 4

Tips om je stem te trainen.

VIDEO 5

Meer kracht in je stem

VIDEO 6

Verminder je druk op je keel en stem

De SOVT-Trainer is beschikbaar!

Bestel jouw eigen exemplaar vandaag nog!

VROUW/WOMAN

MAN/MEN

Mind The Voice

Lippeloseweg 44

2890 Puurs-Sint-Amands

België