Vocal magic? Het kan.

Omdat je stem zoveel meer is dan je stembanden alleen.

Maak kennis met de “Vocal Reset”: een unieke full mind-body-voice behandeling waarbij ik jouw stem terugbreng naar ‘fabrieksinstellingen’.

“Fabrieksinstellingen” omdat deze behandeling het natuurlijke genezingsproces van het lichaam terug in gang zet en stimuleert. Hierbij werk ik in op verschillende lagen van het lichaam, zowel fysiek (spieren, weefsels, zenuwstelsel en craniosacraal systeem), emotioneel, mentaal als energetisch.

Heesheid, stemklachten en stemvermoeidheid wegtoveren.

In een Vocal Reset fix ik jouw stem manueel zodat jij opnieuw je ding kan doen en kan presteren. Je heesheid wordt tot een minimum gereduceerd en is ten laatste de volgende dag zelfs weg. Na “The Reset” ervaar je terug hoe ademen volgens jouw “fabrieksinstellingen” hoort te zijn. Je sinussen, nek, keel zijn terug vrij, je middenrif is weer in balans. Je stem klinkt krachtiger en helderder, je hebt een verbeterde controle over intonatie en dynamiek. Je ervaart een diep gevoel van ontspanning, omdat spanning en blokkades in je stem en lichaam zijn opgelost. Je stem heeft meer boventonen, meer diepte, meer volheid, meer helderheid. Klank maken gaat nu moeiteloos.

De hulplijn waar professionals en artiesten vaak gebruik van maken zowel preventief als bij heesheid of wanneer de stem helemaal weg is. Natuurlijk. Gezond. Krachtig. Zonder cortisone.


2

Heractiveren

Van je eigen lichaamsintelligentie.

Zie je lichaam als één perfecte verticale lijn bestaande uit verschillende horizontale schijfjes die elkaar onderling beïnvloeden. Van je bekkenbodem tot je middenrif, kaken, tongbeen en schedel, elk schijfje heeft invloed op het schijfje erboven en vice versa. Dit betekent dat een scheefstand in je bekken kan zorgen voor spanning rondom je keel en stem. Met een “Reset” benader ik jou als geheel: lichaam, emoties, mindset en energiebanen en werk ik op al deze niveau’s, richt ik me op de verschillende structuren (spieren, fascia, botten, zenuwstelsel, organen) met als doel jou helemaal terug te brengen naar je gezonde essentie, en het heractiveren van je eigen lichaamsintelligentie. Het gevolg? Een vrije stem!


1

On/Off stand

Terug naar default-mode.

Het ìs mogelijk om een lichaam terug te brengen naar een staat van gezondheid. Ziekte en klachten ontstaan vaak vanuit langdurige stressreacties waardoor je in fight-flight-freeze stand gaat staan. Je celgeheugen echter herinnert zich hoe het is om in harmonie te zijn. De Reset brengt dit geheugen terug in “on-stand”.


2

Niet-zweverig

Wél met energiebanen.

Wat deze behandeling zo effectief maakt is dat het verder gaat dan alleen het fysieke aspect. Het richt zich namelijk ook op de emotionele en mentale overtuigingen die al jarenlang in je lichaam worden opgeslagen. Deze overtuigingen creëeren spanningen en interne stress. Resultaat: je vlucht in je hoofd, omdat je ratio ervoor zorgt dat je dingen bereikt. En je ratio doet dat zeker goed. Maar wat als ik je zeg dat je nòg daadkracht zal hebben als je je mind verbindt met je lichaam. Dan ervaar je pure zelfverzekerdheid, veerkracht en daadkracht. De Reset brengt jou terug naar dat potentieel.


3

Na de behandeling

Wat doet het precies?

Haal een lichaam uit “fight-flight-freeze” en het zelfhelend vermogen van je lichaam doet de rest. Altijd. Na de behandeling zul je de volgende voordelen ervaren:

 1. Verhoogde energie en vitaliteit.
 2. Verhoogde emotionele veerkracht en stressbestendigheid.
 3. Een gevoel van rust, alignement, gronding en stabiliteit.
 4. Merkbare ontspanning in de nek- en schouderregio dat langdurig aanhoudt dan na een reguliere behandeling.
 5. Vrij, diep en ontspannen ademhalen.
 6. Vermindering van spijsverteringsklachten door ontspanning in de maag- en buikregio.
 7. Vermindering van stressgerelateerde klachten zoals kaakklachten, ademhalingsproblemen, hyperventilatie, oorsuizen, hoofdpijn, migraine, enzovoort.
 8. Een ontspannen bekkengebied, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn.
 9. Een helderdere en meer gefocuste geest, waardoor je je meer in balans voelt.
 10. Meer vertrouwen in jezelf doordat de “negatieve” opgeslagen spanningen in je lichaam deels zijn vrijgekomen.
 11. Verbeterde slaapkwaliteit en herstel.
 12. Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit in het lichaam.
 13. Verbeterde lichaamshouding en uitlijning.
 14. Versterking van het immuunsysteem en een betere algehele gezondheid.
 15. Een betere stem. (betere ademsteun, ademhaling, meer boventonen, weghalen van heesheid, meer helderheid…)