Het is mijn grootste passie om mijn visie te delen.

Daarom deel ik hier met plezier Ponytales, evenals mijn Vox On The Run Podcast.

Enjoy!

Tiffany

VOX ON THE RUN – Coaching Podcast!

Coaching Chronicles

Wie ben ik?

Wie ben ik? Ik ben Tiffany Veys en boven alles uitermate geïnspireerd én gepassioneerd door het leven en de totale “mens”, en dan vooral de connectie tussen Mind, Body en Voice. In bijna alles wat ik zie en ervaar in het leven trek ik automatisch rode draden en connecties, “spons” ik alles op mijn interesse wekt, en ontwikkel ik hiermee nieuwe ideeën en technieken die ik dan zonder twijfel opnieuw wil gaan delen.

Ik bezit een intuïtief vermogen om te voelen, te lezen en te begrijpen hoe iemand zich voelt, waar blokkades zich bevinden en hoe ze opgelost kunnen worden. Voor mij bestaat de wereld uit frequenties. Alles wat ik zie, voel, hoor en ervaar heeft een unieke code, een frequentie, hun zogenaamde “RAL-kleur”. Dit omvat niet alleen woorden, dingen en muziek, maar ook karakters, blokkades, gedachten, gevoelens en fysieke organen. Ik zie voor iedereen een “ja” of een “nee” binnen hun pad en kan daarom gemakkelijk meedenken in het verhaal van een persoon, zowel privé (mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch) professioneel als artistiek.

Mijn missie en roeping zijn om mensen in hun kracht te zetten, hen te laten beseffen dat al hun potentieel al in henzelf aanwezig is, net zoals het zaadje van een appelboom. Dit potentieel wil ik ontwaken bij zoveel mogelijk mensen die ik ontmoet.

Daarnaast heb ik een sterke drang om ideeën te creëren en te realiseren. Samen met mijn grote liefde, Kris Van Roy, mijn echtgenoot en medeoprichter van Mind The Voice, deel ik deze passie al 21 jaar. Het planten van zaadjes en het laten groeien en bloeien via schrijven, songwriting, muziek maken, en het inspireren en coachen van mensen tot hun beste versie van zichzelf is mijn missie. En nee, het hoeven niet alleen artiesten te zijn. Ik ben immers gepassioneerd door de mens àchter de stem.

Mensen begeleiden naar hun hoogste potentieel is wat ik het allerliefste doe.

singingmag

My limit is beyond the sky.

Ik blijf geïntrigeerd in alles wat je mogelijks kan uitvoeren met de stem. De moeilijkere sounds en stemeffecten zoals beltings, whistle tones, distortions, screams, grunts, & growls zijn mijn muzikale speeltuin, omdat ik graag buiten de lijntjes kleur.  Ook heb ik een ontzettende interesse in de menselijke geest en lichaam, in het uitzoomen bij een klacht en die aan te pakken op een out of the box manier. Het ontdekken van vernieuwende visies op mind, body en voice niveau, maar ook binnen het muziek- en medialandschap.

Stemtechniek, performance en persoonlijkheden elke dag opnieuw naar een hoger level trekken door er een perfecte cocktail van technieken uit de sport, fysiotherapie, personal coaching, natuurgeneeskunde, psychologie, levenswijsheid & -filosofie aan toe te voegen. Afwerken met een topping “vocal magic” en de cocktail is meer dan compleet.

Ik wil geen copy-paste uitvoeren. Ik zoek naar wat een artiest, een stem, een mind uniek maakt.

Ik leef vanuit passie en met een missie! Mijn missie is creatievelingen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Zichzelf niet te limiteren. Te shinen. Authenticiteit. Realness. Ja, dàt!

TIFFANY VEYS

“A human sings a song

and then asks 10 other people

what they think about it,

what he can improve,

or how he can get more listeners.

A bird flies among the trees

and sings its song,

whether 1 human or 100 people

are listening.”

SOVT-TRAINER

GET YOUR VOICE

INTO SHAPE!

SINGING GYM

Singing Synergized with Mind & Motion.