Coaching Chronicles

Creëren zit ook in mijn DNA.

Daarom deel ik hier graag Ponytales, maar ook mijn Vox On The Run Podcast.

Enjoy!

Tiffany

VOX ON THE RUN – Coaching Podcast!

Dé voiceblog van Mind The Voice

Wie ben ik?

Wie ben ik? Ik ben Tiffany Veys, founder & head vocal coach van Mind The Voice, auteur van de boeken “Mind The Voice. Zo leer je zingen!” en “De Stembijbel“, co-founder van de Mind The Voice SOVT-trainer, en pionier van een eigen vocal approach met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam & geest.

Ik bezit een ontzettende drang tot creëren en realiseren van ideeën en deel deze passie al 20 jaar met mijn grote liefde, Kris Van Roy, mijn echtgenoot en medefounder van Mind The Voice. Samen met onze 2e partner in Crime, Stéphane Cremers, richtten we naast Mind The Voice ook nog een productiehuis op, genaamd Wolf44.

Het planten van zaadjes en die tot groei en bloei laten komen via schrijven, songwriten, muziek maken, en mensen inspireren en coachen tot hun beste versie van zichzelf. Mijn passies voor de stem, muziek, songwriting, performance, studiowerk,  psychologie, brainwork, yoga, mindset, gezondheid, meditatie zijn allemaal onder te brengen onder de noemers “vocal coach” bij Mind The Voice en “creative director” bij WOLF44. Creatieve, talentvolle wolven coachen, inspireren en begeleiden in het bereiken van hun allerhoogste potentieel.

My limit is beyond the sky.

Ik blijf geïntrigeerd in alles wat je mogelijks kan uitvoeren met de stem. De moeilijkere sounds en stemeffecten zoals beltings, whistle tones, distortions, screams, grunts, & growls zijn mijn muzikale speeltuin, omdat ik graag buiten de lijntjes kleur.  Ook heb ik een ontzettende interesse in de menselijke geest en lichaam, in het uitzoomen bij een klacht en die aan te pakken op een out of the box manier. het ontdekken van vernieuwende visies op mind, body en voice niveau, maar ook binnen het muziek- en medialandschap.

Stemtechniek, performance en persoonlijkheden elke dag opnieuw naar een hoger level trekken door er een perfecte cocktail van technieken uit de sport, fysiotherapie, personal coaching, natuurgeneeskunde, psychologie, levenswijsheid & -filosofie aan toe te voegen. Afwerken met een topping “vocal magic” en de cocktail is meer dan compleet.

Ik wil geen copy-paste uitvoeren. Ik zoek naar wat een artiest, een stem, een mind uniek maakt.

Ik leef vanuit passie en met een missie! Mijn missie is creatievelingen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Zichzelf niet te limiteren. Te shinen. Authenticiteit. Realness.

“I strive for excellence so that singers can reach their full potential.”

Tiffany Veys, Head vocal coach
singingmag

TIFFANY VEYS

“A human sings a song

and then asks 10 other people

what they think about it,

what he can improve,

or how he can get more listeners.

A bird flies among the trees

and sings its song,

whether 1 human or 100 people

are listening.”

SINGING GYM

GRATIS VOCAL COACHING OP POP MUZIEK