Laden Evenementen

A Masterclass by TIFFANY VEYS

DIVE DEEP

Mind The Voice introduceert een 4-uur durende masterclass met Tiffany Veys in een exclusieve kleine bezetting van 4-5 personen.

In deze kleine groep van maximaal 5 cursisten ontvang je een persoonlijke vocale analyse en technieken voor voice, body & mind, aangepast aan jouw behoeften en doelen. 

De groepsdynamiek biedt de unieke mogelijkheid om te leren van de persoonlijke vragen en oplossingen van de andere cursisten, waardoor je veel meer verschillende inzichten en benaderingen krijgt. 

Als spreker of zanger leer je oefeningen en coaching voor jouw persoonlijke problematiek en ontdek je hoe je jouw stem onder controle kunt houden, zelfs tijdens stressvolle of intensieve periodes van veelvuldig stemgebruik. 

Met de doelwerkende approach van Mind The Voice, die psychologie, brainwork, bodywork en stem met elkaar verbindt, krijg je een complete verruiming binnen de link tussen voice, body & mind. WAT KAN JE VERWACHTEN

  • Een persoonlijke vocale analyse om jouw stemproblemen of -behoeften te identificeren.
  • Technieken voor voice, body & mind die speciaal zijn aangepast op jouw individuele situatie.
  • Inspirerende coaching in een kleine groep van maximaal 5 personen.
  • Oefeningen en tips om je stem op een gezonde en effectieve manier te gebruiken.
  • De kans om te leren van de persoonlijke ervaringen van andere deelnemers.WAAROM IN GROEP

In deze masterclasses geeft Tiffany net zoals tijdens een privé coaching een persoonlijke vocale analyse, technieken voor voice, body & mind, volledig aangepast aan jouw vragen, noden, klachten, goals en stem.

Door deze masterclass te organiseren in een beperkte groep van 5 personen, zie je 5x een verschillende approach, aangezien de approach totaal is aangepast aan de persoon àchter de stem. Hierdoor zoomen we samen uit in groep, krijg je veel meer verschillende tactieken te zien, maar ook eventueel antwoorden op vragen die je je nog niet eerder hebt gesteld.

Door de persoonlijke vragen en oplossingen bij de andere cursisten krijg je veel meer verschillende input en approaches te zien, waardoor het grotere geheel rond de link tussen voice, body & mind duidelijk wordt.TROEVEN

5x

PERSONEN

5x

STEMMEN

5x

PROFILING

5x

COACHING

5x

INZICHTEN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant