Laden Evenementen

Tik Tok video’s opnemen is één ding. Maar wat als je je stem écht degelijk wil kunnen opnemen omdat je een geluidsopname van degelijke kwaliteit wil? Wat als je budget wil uitsparen door geen opnamestudio te boeken, maar de recordings zélf thuis te doen Billie Eilish en haar broer Finneas, Stromae en vele anderen verstonden de kracht van het begrip “DIY”. Je kan immers zelf thuis aan de slag gaan, zonder tijdsdruk, en je creativiteit de vrije loop laten gaan.

Are you in?

Wat je nodig hebt om te starten is een basis audio set-up, en de juiste knowhow en basiskennis van audio en van het technische materiaal waarmee je werkt. Tegenwoordig kan je veel leren online via YouTube of een online cursus, maar niets is beter dan de directe aanpak:

  • In deze opleiding leer je te werken op je eigen set-up van thuis, en krijg je een stevige portie recording skills.
  • Je leert hoe je je vocals thuis kan records, editen en mixen in de muziek en hoe je je muziek kan synchroniseren op beeld voor eventuele YouTube video’s.
  • Theorie en praktijk worden met elkaar afgewisseld.
  • Opnametechnieken en de kneepjes van het vak worden gedeeld door niemand minder dan vocal producer, operational director en sound engineer, Kris Van Roy. Hij leert je de nodige expertise om jouw stem te laten klinken zoals ze moet klinken!

“Ga zelf thuis aan de slag met het recorden, editen en mixen van je eigen vocals en kies zelf hoe jij wil klinken.”

Kris Van Roy, CTO, sound engineer, vocal producer

Ga alvast thuis aan de slag!

Doe je mee? Deel dit met je vrienden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant