Laden Evenementen

2-DAAGSE OPLEIDING

THE HOLISTIC PROGRAM

VOCAL RESET & BODYWORK

Verdiep je in “Vocal Reset” en “Bodywork” en leer hoe je de verbinding tussen stem, lichaam en geest kan herstellen en optimaliseren!

‘The Holistic Program: Vocal Reset & Bodywork’ is een onmisbare opleiding voor therapeuten, coaches en professionals in lichaamswerk en stemwerk die streven naar uitbreiding van hun vaardigheden met een geïntegreerde, holistische behandelingsmethode.

Deze tweedaagse intensieve training, richt zich op het resetten van de ‘mind, body, emoties, energie en stem’ via manuele technieken en lichaamstherapie naar hun natuurlijke, gezonde staat. De focus ligt op het heractiveren van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam door in te werken op de verschillende en meerdere lagen in het lichaam.

 • Deze cursus brengt de theoretische kennis uit onze 360° foundations in de praktijk en focust specifiek op lichaamstherapie en stemtherapie en biedt een diepgaande verkenning van diverse therapeutische technieken.
 • De kern van deze cursus is het diepgaande begrip van de mind-body-voice connectie, waarbij we erkennen dat veel gezondheidsproblemen hun wortels hebben in emotionele aspecten waardoor puur mentale of fysieke benaderingen vaak ontoereikend zijn.
 • De module ‘Vocal Reset & Bodywork’ gaat veel verder dan alleen massage; het is de kunst van het ontdekken en herstellen van de balans tussen lichaam en geest.
 • ‘The Holistic Program: Vocal Reset & Bodywork’ is speciaal ontworpen om een harmonieuze verbinding te leggen tussen de ‘Big 5’: geest, emotie, lichaam, energie en stem. Je leert het lichaam te behandelen als een samenhangend geheel, rekening houdend met de interactie van verschillende ‘diafragma’s’, van bekkenbodem, middenrif, tongbeen tot aan de schedel.
 • Je maakt kennis met geavanceerde technieken die diep inwerken op de diverse lagen van het lichaam, om niet alleen fysieke blokkades op te heffen en de lichaamsfuncties te verfijnen, maar ook om emotionele en energetische harmonie te stimuleren.

Tiffany heeft het unieke vermogen om zowel fysieke, emotionele als energetische blokkades intuïtief te herkennen en precies te weten welke benadering nodig is om deze te doorbreken. Haar inzicht en begrip van de menselijke complexiteit, bestaande uit veelvoudige lagen, verschillende ‘ikken’ en vaak tegenstrijdige emoties, heeft haar geleid tot het toepassen van een breed scala aan behandelstrategieën en de inzichten rond holistisch welzijn. Deze aanpak is afgestemd op de specifieke behoeften van het moment en het individu. In ‘The Holistic Program’ deelt ze deze waardevolle inzichten en technieken, met het doel anderen te empoweren in zowel hun persoonlijke als professionele groei. Bovendien leest ze welke methode het beste bij jou als individu past, waardoor je wordt aangemoedigd om je eigen unieke weg te ontdekken in plaats van voorgekauwde methodieken te volgen.

Dit integratieve model benadrukt het belang van een holistische benadering in de gezondheidszorg. De deelnemers worden voorzien van een verscheidenheid aan methoden en de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een holistische en effectieve behandeling te bieden.

PROGRAMMA

‘The Holistic Program’ opleiding is opgebouwd uit drie dynamische, twee dagen durende modules:

 1. 360° Foundations
 2. Vocal Reset & Bodywork
 3. Vocal Work & Vocal Strategy

‘The Holistic Approach’ is zorgvuldig ontworpen voor een breed scala aan professionals en liefhebbers die zich willen verdiepen in holistische gezondheid en welzijn:

 • Professionele therapeuten, coaches, psychologen, counselors,…
 • Manuele therapeuten, massagetherapeuten, cranio sacraal therapeuten, lichaamstherapeuten.
 • Fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, acupuncturisten,…
 • Stemtherapeuten, logopedisten, vocal coaches.
 • Yoga-, pilates-, fitnesscoaches.
 • Enthousiastelingen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 690€ (incl. BTW) voor de 2-daagse cursus in een groep van max. 8 personen.

Deze opleiding is inclusief:

 • 2-daagse cursus (9u – 16u30)
 • Warme, huisbereide lunch
 • Koffie, thee en water gedurende de hele opleiding
 • Handouts
 • Getuigschrift van deelname.

De opleiding gaat door in:

Mind The Voice Puurs-Sint-Amands (XL Studio)

Lippeloseweg 44

B-2890 Puurs-Sint-Amands

België

+32/3/298.04.94

Tiffany Veys
Tiffany VeysFounder Mind The Voice
Tiffany Veys is bezieler en founder van Mind The Voice, grondlegger van de Mind The Voice-methodiek en al meer dan 15 jaar actief als (holistic) vocal coach met meer dan 25.000 uren van individuele coaching ervaring op haar palmares. Tiffany is binnen de spreek-en zangwereld een veelgevraagde coach, o.m. voor de resultaten van haar “vocal reset”: Deze unieke behandeling, ontwikkeld door Tiffany, heeft als doel een hese stem te reactiveren binnen slechts één of twee behandelingen, zonder gebruik van medicatie of stemoefeningen. De Vocal Reset deblokkeert en ontgrendelt mogelijke stagnaties in het fysieke, emotionele, mentale of energetische systeem, waardoor de stem weer vrij kan klinken. Belangrijk is dat deze reset niet alleen effectief is voor stemproblemen, maar ook voor verschillende andere klachten. Tiffany heeft het unieke vermogen om zowel fysieke, emotionele, energetische en vocale blokkades intuïtief te herkennen en precies te weten welke benadering nodig is om deze te doorbreken. Haar missie? Jou in je kracht zetten. Als persoon, professional en/of vocalist.TROEVEN

Holistic Overview

Ervaar de kracht van een holistische blik en onthul indrukwekkende resultaten. Verwerf diepgaand inzicht in de onderlinge connecties tussen mindset, emoties, spierketens en het zenuwstelsel, en begrijp de dynamische interactie tussen deze elementen.

Praktisch

Leer een unieke combinatie van technieken toepassen, waaronder acupressuurpunten, neurolymfatische methoden, manuele technieken, breathwork, sound healing en de Helicopterview. Deze praktische benadering versterkt je vaardigheden voor directe toepassing in je praktijk.

Frequenties

Ontdek de kracht van frequentietherapie en leer hoe het werken met trillingsfrequenties blokkades en stagnaties kan doorbreken, zowel fysiek als mentaal. Ervaar hoe deze technieken bijdragen aan het herstel van balans en harmonie in het lichaam en de geest.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant