Laden Evenementen

2-DAAGSE OPLEIDING

THE HOLISTIC PROGRAM

VOCAL STRATEGY

Ontdek dé ultieme vocale technieken die je stem vrijmaken én je in staat stellen om een scala aan stemkleuren te creëren!

Heb je je ooit afgevraagd hoe de opmerkelijke resultaten in Tiffany’s before/after video’s zo snel bereikt worden? Het geheim ligt in:

 1. Een nauwkeurige analyse van je stem, denkstijl en spiertonus, waarbij snel wordt geïdentificeerd wat jouw unieke stem, persoonlijkheid en lichaam nodig hebben.
 2. Het toepassen van specifieke oefeningen die afgestemd zijn op de behoeften van je lichaam, of het nu gaat om herstel of verbetering van je stem.
 3. Een efficiënt proces dat je in maximaal 7 stappen van je huidige stem (punt A) naar je gewenste resultaat en stemkleur (punt B) brengt.

Dit heet de ‘Vocal Strategy Methode’, een baanbrekende aanpak in vocale training die uniek is in zijn soort, zorgvuldig geperfectioneerd door Tiffany over een periode van 15 jaar. Deze methodiek onderscheidt zich door een diepgaand begrip van de individuele behoeften van jouw stem, lichaam en geest, en past een gerichte strategie toe om je vocale doelen te bereiken.

De ‘Vocal Strategy Methode’ gaat verder dan standaard stemtechniek, spreektechniek, zangtechniek en vocale opwarmingen; het is een gerichte training en holistische benadering die rekening houdt met je denkstijl, spiertonus en lichaamshouding, en deze integreert in een op maat gemaakt oefenregime.

 • Deze methode bespaart je jaren aan traditionele oefening door je doelgericht te laten trainen. Vergelijk het met het trainen voor een marathon: je kunt willekeurig en zonder plan trainen, of je kunt een op maat gemaakt schema volgen dat precies past bij jouw fysieke conditie en mentale instelling. De ‘Vocal Strategy Methode’ vertegenwoordigt deze tweede, veel efficiëntere aanpak in de wereld van zang en stemtraining.
 • Met de Vocal Strategy Methode kan elke gewenste stemkleur worden ontwikkeld en beheerst. Het is geen kwestie van simpelweg voorzingen en nazingen; het is een gestructureerd traject dat rekening houdt met jouw denkstijl, spiertonus en lichaamshouding, en deze omzet in specifieke bewegingen die ook op het podium kunnen worden toegepast.
 • Deze strategische weg is niet alleen effectief voor het verminderen van stemklachten zoals heesheid en andere zwaardere stemproblemen, maar ook voor het optimaliseren van je stem en het bereiken van de stemkwaliteit waarvan je altijd hebt gedroomd.
 • Het is een methodiek die diepgaand en gericht werkt, waarbij elke oefening zorgvuldig is ontworpen om je sneller en efficiënter naar je vocale doelen te leiden. Met de ‘Vocal Strategy Methode’ open je een wereld van mogelijkheden voor je stem, ongeacht je uitgangspunt of aspiraties.
Ben je vocalist, logopedist, coach, of een professional die geïnteresseerd is in de impact van lichaam en geest op de stem? Of wil je je ontwikkelen tot een holistische stem- of zangcoach? Dan is dit absoluut dé opleiding die je moet volgen en die alle andere vocale opleidingen overtreft. Deze cursus belooft niet alleen resultaten, maar biedt ook diepgaande vocale oefeningen die de dynamische interactie tussen stem, lichaam en geest benadrukken.

Deze module vormt de voltooiing van ‘The Holistic Program’ opleiding waarin je een grondige kennis hebt opgebouwd in holistische gezondheid en welzijn van mind, body en voice.

PROGRAMMA

‘The Holistic Approach’ opleiding is opgebouwd uit drie dynamische, twee dagen durende modules:

 1. 360° Foundations
 2. Vocal Reset & Bodywork
 3. Vocal Work & Vocal Strategy

Voor wie?

‘The Holistic Approach’ is zorgvuldig ontworpen voor een breed scala aan professionals en liefhebbers die zich willen verdiepen in holistische gezondheid en welzijn:

 • Stemtherapeuten, logopedisten, vocal coaches.
 • Professionele therapeuten, coaches, psychologen, counselors,…
 • Manuele therapeuten, massagetherapeuten, cranio sacraal therapeuten, lichaamstherapeuten.
 • Fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractors, acupuncturisten,…
 • Yoga-, pilates-, fitnesscoaches.
 • Enthousiastelingen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 690€ (incl. BTW) voor de 2-daagse cursus in een groep van max. 10 personen.

Deze opleiding is inclusief:

 • 2-daagse cursus (9u – 16u30)
 • Warme, huisbereide lunch
 • Koffie, thee en water gedurende de hele opleiding
 • Handouts
 • Vocal map
 • Getuigschrift van deelname.

De opleiding gaat door in:

Mind The Voice Puurs-Sint-Amands (XL Studio)

Lippeloseweg 44

B-2890 Puurs-Sint-Amands

België

+32/3/298.04.94

Tiffany Veys
Tiffany VeysFounder Mind The Voice
Tiffany Veys is bezieler en founder van Mind The Voice, grondlegger van de Mind The Voice-methodiek en al meer dan 15 jaar actief als (holistic) vocal coach met meer dan 25.000 uren van individuele coaching ervaring op haar palmares. Tiffany is binnen de spreek-en zangwereld een veelgevraagde coach, o.m. voor haar snelle en blijvende resultaten binnen stemproblematiek en stemoptimalisatie. Tiffany heeft het unieke vermogen om zowel fysieke, emotionele, energetische en vocale blokkades intuïtief te herkennen en precies te weten welke benadering nodig is om deze te doorbreken. Haar missie? Jou in je kracht zetten. Als persoon, professional en/of vocalist.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname THE HOLISTIC APPROACH VOCAL WORK & VOCAL STRATEGY - 9 september
690,00 Incl.BTW

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant