Hoe zou jouw ideale leven eruitzien als àlles mogelijk zou zijn? 

Ontdek Je Persoonlijke Identiteit met Onze Personal ID Retreat

In de snelle wereld van vandaag is het makkelijk om jezelf te verliezen in de dagelijkse sleur. Maar wat als je de kans krijgt om te pauzeren, te ademen, en diep in jezelf te duiken? Dat is precies wat onze Personal ID Retreat biedt – een unieke ervaring die jou helpt om je ware zelf te ontdekken en te omarmen.

Een Reis naar Zelfbewustzijn

Begeleid door onze ervaren coaches, neemt deze retreat je mee op een introspectieve reis. Het is een uitnodiging om te reflecteren op wie je bent en wie je wilt zijn. In een serene en ondersteunende omgeving krijg je de kans om los te komen van externe verwachtingen en te focussen op jouw persoonlijke groei.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Diepgaande Workshops: Onze workshops zijn ontworpen om je zelfinzicht te vergroten en je te helpen jouw unieke identiteit te verkennen.
  • Individuele Coaching: Persoonlijke gesprekken met onze coaches bieden je de mogelijkheid om persoonlijke uitdagingen en doelen te bespreken.
  • Natuur en Rust: De retreat vindt plaats in een vredige omgeving, perfect om te ontkoppelen en je te concentreren op je innerlijke reis.
  • Verbondenheid met Gelijkgestemden: Ontmoet en deel ervaringen met anderen die ook op zoek zijn naar persoonlijke groei en zelfbewustzijn.

Voor Wie Is Deze Retreat?

De Personal ID Retreat is voor iedereen die:

  • Even pauze wil nemen van de dagelijkse routine.
  • Meer zelfinzicht wil verwerven.
  • Op zoek is naar persoonlijke ontwikkeling.
  • Verlangt naar een diepere verbinding met zichzelf.

Ben je klaar om jezelf te herontdekken? Sluit je aan bij onze PLAN A – Personal ID Retreat en begin aan de boeiende reis naar je persoonlijke identiteit.

Sorry (not sorry).

Ik geloof niet in een plan B.

Ik geloof oprecht dat iedereen een purpose heeft, diep vanbinnen, wachtend om ontdekt te worden. Joùw unieke blauwdruk. Joùw code. 

Te vaak laten we ons leiden door ratio, gedreven door verwachtingen van onszelf en anderen, in plaats van te luisteren naar de ‘ja-sprongetjes’ vanuit ons hart. Overthinking en vergelijkingen houden ons weg van de juiste flow waardoor we oplopen tegen een grote blokkade bij het creëren van het leven van onze dromen: onze angstige zelf. 

Maar hey! Het kan ook anders! WAT ALS je je enkel focust op wat je wil, op mogelijkheden, op je pure potentieel en hoe je leven zich kan ontvouwen? 


3

F#ck de verwachtingen.

Leef het leven dat je echt wil. Alleen jijzelf kan bepalen hoe dat zal zijn.

Ik leer jou dié tools die jou helpen de beste versie van jezelf te zijn. Zonder dat er iets “moet”. Wil jij de beste huisvader zijn? Goed! Wil jij een top-of-the-bill carrière? Ook goed. Wil jij de power in jezelf vinden om de dingen niet altijd op de lange baan te schuiven? Top! Wil je weten welke studiekeuze of jobkeuze je moet maken? I have your back! Ben je ont-zet-tend ambitieus en wil je het allerbeste uit jezelf halen? Mega.

You’re in charge. Ik bepaal samen met jou jouw strategie naar het leven dat je voor jezelf wil. Personal Plan A of Professioneel Plan A? It’s your decision.


2

You are your own action hero.

Kies jouw avatar en start.

Wat als het leven “jouw game” is en je alles terug zelf kan bepalen? In Plan A ga ik samen met jou aan de slag op zoek naar jouw PERSONAL ID. Starten from scratch. Herorïenteren.

Plan A gaat over jouw PERSONAL ID, maar ook over jouw PROFESSIONAL ID.

Wie ben jij? Wat zijn jouw waarden? Jouw beperkingen? Jouw kwaliteiten? Waar wil je naartoe? Waar loop je steeds maar tegenaan? Welke handvaten heb je nodig om terug helemaal “in je lijn” te staan met jezelf?

Dit zowel persoonlijk als professioneel. Want op professioneel vlak kan je immers niet shinen als je je persoonlijk niet op je best voelt en vice versa..


1

Onze Coaching Aanpak:

Wat gaan we doen?

Ik zal jou laten zien wat je zelf niet kon zien doordat je er te dicht bovenop zat. Jouw zwaktes van onder de mat halen en omzetten tot mogelijkheden. Jou laten ervaren wat voor een wereld er open gaat als je fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch op één lijn staat. Vanuit deze vier pijlers gaan we jouw visie verbreden, je gevoelens intensiveren en je kennis verdiepen.

Visie:

Het doet er niet toe wat andere mensen over jou denken. Het doet er àlles toe wat jìj denkt. Want hoe jìj denkt, zo bepaal jij je leven. Jij bent de schepper van jouw realiteit. Jij bent de “creator” van je leven. En dus enkel jìj beslist de spelregels van jouw game.

In Plan A: Personal ID gaan niet alleen rechargen, maar ook jouw leven opnieuw vorm geven, zoals jij het idealiter wil. Krachtig en tegelijk ook met zachtheid.

In onze prachtige woning nodigen mijn team en ik je uit voor onze exclusieve 3-daagse PLAN A – retreat. Een intieme groep van maximaal 11 personen zal samen komen om een bijzondere reis van zelfontdekking en transformatie te beleven.

Enerzijds een retreat waarin je diepe ontspanning zal vinden, waarin ik je breng tot een reset van je lijf, mind, emoties en energie. Anderzijds het realiseren van je wezenlijke plan, jouw PLAN A.


2

Deblokkeren die handel

Master your Mind & Body

Wat als ik je vertel dat je nòg meer daadkracht zal hebben als je je mind verbindt met je lichaam? Als je weet waar je fysieke blokkades zich bevinden en hoe je die zélf kunt behandelen met behulp van medical yoga, acupressuur en zelfmassage? Als je ontdekt waar er in jouw mentaal-emotioneel-fysiek-energetisch veld er “blurred” plekjes zijn en hoe je die kunt oplossen? Daarmee gaan we aan de slag tijdens de mind & body sessies.

Energy goes where attention flows. Wat als je leert hoe je de ‘frequentie’ van je gedachten kunt beheersen, zodat je meer krijgt van wat je wilt en meer wilt van wat je al hebt? Wat als je meer inzicht en begrip krijgt over je lichaam, energiebanen en de mind-body connectie?  Dan ervaar je pure zelfverzekerdheid, veerkracht en vastberadenheid. Je mind, body, emoties, energie, inner voice en fysieke voice moeten op één lijn staan om de ultieme vorm van zelfexpressie te bereiken. Zo simpel is het.

Terug naar default-mode. PLAN A begeleidt je ook op die manier naar je pure potentieel, zodat je zodat je – na het werken aan je fundament – het leven kunt creëren dat JIJ wilt!

PLAN A

PERSONAL ID