1

Get inspired!

TIFV-Talks

PLAN A (Punch Keynote: 15-20 min)

Hoe zou jouw ideale leven eruitzien als àlles mogelijk zou zijn? Het maakt niet uit wat andere mensen over jou denken. Het maakt àlles uit wat jij denkt. Want jouw gedachten bepalen de koers van jouw leven. Jij bent de “creator” van je eigen leven en jij bepaalt de spelregels van jouw game.

“Je klinkt zoals je bent” (Keynote: 45-50 min)

…Of hoe je stem de barometer is van je lichaam en geest. Een inspirerende keynote over hoe je stem het resultaat is van je mindset én body setting en wat je zoal aan iemands stem kunt aflezen. Je stem onthult niet alleen jouw karakter, maar ook jouw neiging tot people pleasing, prestatiedrang en nog zoveel meer. Bereid je voor, want tijdens deze keynote zul je niet passief kunnen luisteren. Je wordt uitgedaagd om actief deel te nemen en te ontdekken wat een stem werkelijk kan. Ontdek hoe jouw stem een krachtig instrument van expressie, durf én empowerment kan zijn.


2

Work it!

Business workshops

Stemcoaching zonder “blabla” (bedrijfsworkshop: 2uur)

Vergeet “standaard stemcoaching”, want dit is een workshop ontworpen voor bedrijven waarin topsportmentaliteit gecombineerd wordt met doeltreffende mind/body technieken waar ook Belgische topartiesten bij zweren.

In deze revolutionaire vocal coaching workshop voor bedrijven reik ik jouw team de meest efficiënte tools aan om hun stem écht te transformeren tot een krachtig communicatiemiddel. Je stem is je instrument, maar hoe verzorg je die zonder al te veel tijd te verliezen in je drukke agenda?  Na deze workshop is het immers belangrijk dat je gekregen tips écht kan omzetten naar het werkveld. Gelukkig beïnvloeden zowel jouw mind als body setting jouw stemgezondheid en stemkleur. Pas je dus cruciale zaken aan binnen jouw mindset en body setting, dan heeft dit ook invloed op jouw stem. Met de juiste handvaten voor jouw individuele stem, zal je stem krachtiger worden en zal je het gewenste effect bereiken, in recordtempo.

Tijdens de workshop analyseer ik per cursist de lichaamshouding, spiertonus, spierbalans en stem, waarna ik efficiënte technieken op maat aanreik die naadloos aansluiten binnen de groep. Een onmisbare workshop voor iedereen die met daadkracht zijn/haar stem wil laten spreken!


3

Enhance it!

Bijscholingen

Zo spreek je gezond! (1,5 uur)

Als leerkracht ken je wellicht het gevoel van heesheid en stemvermoeidheid na intensieve dagen voor de klas. Maar stel je voor dat je jouw stem kunt transformeren tot een krachtig en moeiteloos instrument?

In deze bijscholing deel ik praktische tips om jouw stem te herstellen, te activeren en te optimaliseren, zodat je als leerkracht vol vertrouwen en vrij van stemklachten kunt spreken.

Je stem is je instrument, maar hoe verzorg je die zonder al te veel tijd te verliezen in je drukke agenda?  Na deze bijscholing is het immers belangrijk dat je gekregen tips écht kan omzetten naar de klas. Binnen de Mind The Voice methodiek en filosofie zijn jouw mindset en body setting de sleutels tot een krachtige stem. Door cruciale aspecten in jouw mindset en lichaam aan te passen, transformeer je niet alleen jouw stem, maar ook jouw zelfvertrouwen en uitstraling als leerkracht. Leer ook hoe nekklachten, schouderklachten en zelfs spijsverteringsklachten verbonden zijn met stemproblemen, en ontdek hoe je deze obstakels kunt overwinnen.

Tijdens deze bijscholing analyseer ik enkele leerkrachten hun lichaamshouding, spiertonus, spierbalans en stem, om vervolgens efficiënte technieken op maat aan te reiken die perfect bij de behoeften en doelen van de “groep” aansluiten. Deze onmisbare bijscholing biedt een krachtige toolkit voor elke leerkracht die zijn/haar stem met daadkracht wil laten spreken, zonder zich te laten belemmeren door stemklachten of vermoeidheid.


4

Master it!

Masterclasses

Dive Deep (masterclass: 3u)

Een 3-uur durende masterclass, speciaal ontwikkeld voor degenen die zich willen verdiepen in holistisch welzijn in functie van de spreek- en/of zangstem. Startend met een persoonlijke mind/body/voice analyse per cursist, deel ik een breed scala aan krachtige technieken specifiek afgestemd op jouw individuele stem. De groepsdynamiek biedt jou de unieke kans om vijf verschillende benaderingen te ervaren en nog dieper inzicht te krijgen tussen de relatie mind, body en voice waarbij psychologie, brainwork, bodywork en stem op harmonieuze wijze samenkomen.

DIVE DEEP

november 4 @ 2:00 pm - 5:00 pm CET


5

Learn it!

Opleidingen

The Holistic Vocalist (Basiscursus)

De 2-daagse Mind The Voice basiscursus is een krachtige en innovatieve opleiding die je alle basistools en -technieken aanbiedt die je nodig hebt om de stem te herstellen, te activeren en te optimaliseren. Het leert jou hoe je stem in relatie staat met je lichaamstonus en mindset waardoor stemklachten volledig kunnen worden verholpen maar ook vocale prestaties tot het maximale kunnen worden verbeterd. Deze 2-daagse opleiding is essentieel voor elke vocalist, stemcoach, stemtherapeut, zanger of spreker die meer uit de stem wil halen en inzicht wil hebben over de holistic approach richting de “stem”.

The Holistic Vocalist (Vocal massage & bodywork)

De 2-daagse Mind The Voice cursus “Vocal Massage en Vocal Bodywork” geeft jou als holistic vocalist of stemtherapeut de essentiële handvaten om de stem te herstellen, activeren of optimaliseren via stemmassage en bodywork.

The Holistic Vocalist (Vocal strategy)

Topsportmentaliteit binnen de stemwereld? You got it! Mind The Voice ontwikkelde de “Vocal Strategy methode” en bijhorende opleiding waarin je de handvaten krijgt om je eigen unieke stemopwarmingsstrategie te ontwikkelen, aangepast aan de soort stem, stemkleur waarnaar je toe wil werken, in combinatie met de soort, duur of intensiteit van de vocal performance.

Mind The Voice vocal massage & vocal bodywork

november 13 @ 9:00 am - november 14 @ 4:30 pm CET

Mind The Voice vocal massage & vocal bodywork

november 20 @ 9:00 am - november 21 @ 4:30 pm CET

Mind The Voice Vocal Strategy

15 januari 2024 @ 9:00 am - 16 januari 2024 @ 4:30 pm CET


6

Vibe it!

Retreats

PLAN A – The Retreat (NEW)

Hoe zou jouw ideale leven eruitzien als àlles mogelijk zou zijn? Dat is de vraagstelling van het “Plan A – The Retreat“. Want dit is niet zomaar een retreat. Dit is een plek en periode waarin we gaan herbronnen, rechargen, brainstormen en jou inspireren en motiveren om de dingen anders te doen. Om de dingen te doen op de manier hoe jìj het voelt. Omdat jìj verdient om je leven te leiden op joùw eigen manier. Zowel privé als professioneel.

In deze retreat krijg je plan A – coaching, reflectie-momenten, mind & body technieken op maat, maar ook homemade verse maaltijden om jou helemaal veilig te kunnen laten cocoonen, rechargen en uitzoomen op jouw persoonlijke plan A.

Wil je 2x/maand inspiratie in je mailbox?

Schrijf je dan in voor mijn newsletter.

‘Ponytales’ met motivational talk,

inspirerende verhalen & coachingtips.