Laden Evenementen

Audio en video podcasts zijn vandaag de dag razend populair. Maar hoe start je met het maken van een podcast? Welke skills heb je nodig? En vooral: wat moet je doen zodat jouw podcast eruit springt? Hoe maak jìj het verschil tussen de vele upcoming online programma’s?

Mind The Voice & WOLF44 ontwikkelden een all-round 2-daagse opleiding “Maak je eigen podcast” waarin de skills en tools die je  nodig hebt om van jouw podcast een succes te maken uitgebreid worden behandeld. Een full package waarin zowel de stemtechnische, verhalende als de audio- en videotechnische noden van een podcast worden uitgelicht. Onze in-house experten delen enerzijds hun expertise over gezond stemgebruik, intonatie, stemkleur en uitspraak, spreektempo en structuur van een podcast. Anderzijds wordt er dieper ingegaan op presentatietechnieken en op het correct leren opnemen, bewerken en exporteren van audio & video voor podcasts. Een ontzettend leerrijke opleiding voor elke creatieveling!

Doe je mee? Deel dit met je vrienden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant