Laden Evenementen

record your own VIDEOCLIP

STUDIO DAYS

Ben je zanger(es) en wil je ook graag een professionele live video clip, waarin jij zingt begeleid door een professionele pianist? Kom dan naar de Mind The Voice STUDIO DAYS!

Tijdens de Mind The Voice “Studio Days” krijg je de kans om je talent te vereeuwigen op beeld. Onze volledig uitgeruste WOLF44-studio en ervaren technici garanderen een kwalitatief hoogstaande opname. Je wordt gefilmd door vier camera’s en de audio en beelden worden apart opgenomen en nadien afgewerkt in onze WOLF44-studio.

Onze professionele pianist zorgt voor een unieke sfeer tijdens de opname en wij bieden coaching en begeleiding om het beste uit je stem te halen en je performance naar een hoger niveau te tillen.

Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor onze “Studio Days”. Laat ons je talent vastleggen op beeld en deel het met de wereld!

ENKELE VOORBEELDEN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant