DE OEFENINGEN VAN MIND THE VOICE

Een unieke methode samengevat

ZO LEER JE ZINGEN!

Een werkboek voor iedereen die van zingen houdt!

Mind The Voice – Zo leer je zingen” is een compleet hand- en werkboek om lichte muziek te leren zingen. Het boek is gekoppeld aan de website mindthevoice.be voor zangoefeningen én aan het Mind The Voice Channel voor leuke lesvideo’s om zo het beste uit de Mind The Voice-zangmethode te halen!

De Mind The Voice-methode is een no-nonsense zangmethode en het zangboek is volledig geschreven op maat van de lezer. Simpel, duidelijk, maar toch compleet!

De Mind The Voice-methode geeft een combinatie van allerlei reeds bestaande spreek- en zangtechnieken gecombineerd met mindset. Door de nadruk te leggen op zowel de stem ‘voice‘ als de persoonlijke (mentale) groei ‘mind‘, haal je het beste uit jezelf als zanger(es) en uit je gehele persoonlijkheid!  Zingen moet goed voelen, en zal automatisch ook goed klinken wanneer jouw stem, lichaam en geest één zijn met elkaar.

De oefeningen en technieken in het boek leren je hoe je je stem moet gebruiken om álle lichte muziek te zingen: pop, jazz, dance, r&b, country, folk, musical, Franse chanson, (hard)rock, Nederlandstalige muziek… Naast de zangtechniek behandelen we ook de do’s-and-don’ts die je als zanger(es) onder de knie moeten hebben op en naast het podium en in de studio.

Iedereen kan leren zingen! Ook JIJ!

DE STEMBIJBEL

Een compleet hand/werkboek voor iedereen die intersief met de stem bezig is!

Met ‘De Stembijbel’ introduceert Mind The Voice een nieuwe en complete visie rond de stem, de Mind The Voice-methodiek. Die methode is meer dan stem-, spreek- en zangtechnieken alleen. Naast een correct stemgebruik en juiste uitspraak van het Nederlands, gaat ‘De Stembijbel’ in op de link tussen stem, lichaam en geest. Weet je immers hoe je ‘mind’ te sturen, dan heb je onmiddellijk ook controle over je ‘voice’.

Bovenop de koppeling tussen “mind” en “voice heeft de Mind The Voice-methode een unieke en heel efficiënte techniek uitgedacht om je stem snel en eenvoudig te resetten: de 4 knopjes van klanksetting.

Het is zo toegankelijk dat het kan gebruikt worden voor zowel kinderen als volwassenen en zò compleet dat het àlle stemeffecten, stemkleuren en stemregisters omvat!

Het creëren van je eigen UNIEKE sound in 4 stappen.

De Mind The Voice-methode maakt geen verschil tussen sprekers en zangers maar kiest ervoor om de methode die werkt voor zangers, ook toe te passen bij sprekers en omgekeerd. Het beste van de spreek- en zangwereld, gecombineerd in één.

Een must-have voor elke stemprofessional!

Bij ‘De Stembijbel’ horen maar liefst 24 lesvideo’s en 42 audiofragmenten ter verduidelijking van de besproken stemkleuren, stemregisters, ademsteuntechnieken, uitspraak, regionale accenten, lichaamsoefeningen. Daarbovenop vind je ook stemoefeningen (resonans-, pittigheids- en zangoefeningen) en mind trainingsoefeningen (mindfulness, hartcoherentie, enz.) terug. Alle technieken worden uitgebreid besproken in het boek.