ZANGWEEKEND

Ga mee op een short-zangvakantie om je hoofd helemaal vrij te zingen!

Hét Mind The Voice-weekend van het jaar overgoten met zang, stemtechnieken, leuke songs, homemade food, fun en positieve vibes!

Het Mind The Voice-zangweekend is exclusief voor zangers en zangeressen die zangles volgen bij Mind The Voice.

Waarom? Het is een must om de basisfilosofie en -termen te kennen van de Mind The Voice-methode, aangezien er tijdens het weekend dieper wordt ingegaan op de reeds geleerde technieken. Maar heb je nog geen lessen gevolgd, en wil je toch heel graag mee? Dan ben je uiteraard altijd welkom voor enkele basislessen om de Mind The Voice-methode onder de knie te krijgen.

Het zangweekend staat onder leiding van top vocal coach Tiffany Veys.

Zij gaat dieper in op de reeds geleerde zangtechnieken en begeleidt vol overgave haar Mind The Voice-pupillen tijdens een heerlijk zangweekend. Er wordt gewerkt rond de allerleukste POPSONGS: samen zingen in harmonie, maar ook stukjes solo zang komen aan bod!

Alle vocale sessies worden opgestart met een uitgebreide vocal warm up en voldoende portie zangtechniek om de stemmen te smeren!

Zingen, fun, en zelfs een beetje choreo. Je waant je helemaal in een GLEE-sfeer!

Het zangweekend is met een exclusieve groep van +/- 20 MTV-zangers/-zangeressen.

Je krijgt je zangles en zangsessies in groep van top vocal coach Tiffany Veys. Tussen de zangsessies en muzikale prikkels genieten we van een culinair ALL-IN en een rustige, ontspannende omgeving!

De kostprijs bedraagt 295€/persoon (incl. BTW), inclusief culinair ALL-IN. (hapjes, homemade food, drinken à volonté, koekjes, chocolade…)

Je wordt dus zowel mentaal, vocaal als lichamelijk verwend!

Het zangweekend gaat door van vrijdagavond 19u00 tot en met zondagavond 16u00. Vervoer naar de locatie is niet inbegrepen, carpoolen is uiteraard zeker mogelijk!

De stage gaat door van 15 tem 17 maart 2019 in de prachtige vierkantshoeve Berckelaer in Sint-Gillis-Waas.

Culinair all-in? Dat betekent niets minder dan een overheerlijk ontbijtbuffet, warme homemade lunches en diners, gezellige tussendoortjes, fruit, yoghourt, koffie, thee, wijn,… Dit allemaal geserveerd door Mind The Taste, de in-house catering van Mind The Voice voor homemade delicious food.

… omdat kwaliteit bij Mind The Voice prioriteit is!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@mindthevoice.be.
Wij kijken er alvast naar uit om samen met jou op dé Mind The Voice-zangvakantie van het jaar te gaan! Muziek en fun verzekerd!

Waar wacht je nog op!? 😉

ZANGLES
SAMENZANG
CULINAIR ALL-IN

FUN OVERLOAD!!!

WANNEER?

15 - 17 maart 2019

295ALL-IN

SCHRIJF JE NU IN!