Laden Evenementen

A Masterclass by TIFFANY VEYS

DIVE DEEP

Ontdek de “Dive Deep” Masterclass van Mind The Voice geleid door Tiffany Veys.

Wat?

Een unieke, 3-uur durende masterclass binnen Voice-Body-Mind, gehouden in een intieme setting van 4-5 personen. Deze Masterclass garandeert diepgaande, persoonlijke interactie en aandacht voor ieders individuele behoeften en doelen.

De Opzet?

Deze bijzondere Masterclass nodigt elke deelnemer uit om met een eigen, specifieke vraag of uitdaging te komen, die kan variëren van het verbeteren van de stemgezondheid en het herstellen van stemklachten, tot het verkennen van de connectie tussen mindset en vocale expressie, de link tussen je innerlijke en uiterlijke stem, tot het optimaliseren van technische stemvaardigheden zoals belting, het gebruik van kopstem en lage tonen, tot meer gespecialiseerde technieken zoals distortion.

Alles kan. Elke niveau is welkom. Dit uitgangspunt is mogelijk omdat er 5x speciale aandacht wordt besteed aan de persoon áchter de stem en diens unieke vraagstellingen.

5 Deelnemers – 5 Approaches – 5 Inzichten

De kracht van deze masterclass schuilt in de individuele benadering. Er wordt tot vijf keer toe specifiek ingegaan op de persoonlijke vraagstelling van elke deelnemer. De groepsdynamiek biedt de unieke mogelijkheid om te leren van de persoonlijke vragen en oplossingen van de andere cursisten, waardoor je veel meer verschillende inzichten en approaches krijgt en het grotere geheel rond de link tussen voice, body & mind duidelijk wordt.

Wat Kun Je Verwachten?

Een rijke leerervaring waarin je niet alleen ontdekt hoe je jouw stem kunt verbeteren, maar ook inzicht krijgt in de diepere connecties tussen je stem, je fysieke welzijn en je mentale staat. Deze holistische benadering biedt een unieke kans om je vocale potentieel volledig te ontsluiten. Met de doelwerkende approach van Mind The Voice, die psychologie, brainwork, bodywork en stem met elkaar verbindt, krijg je een complete verruiming binnen de link tussen voice, body & mind. 

Op een rij

  • Een persoonlijke vocale analyse om jouw stemproblemen of -behoeften te identificeren.
  • Technieken voor voice, body & mind, volledig aangepast aan jouw vragen, noden, klachten, goals en stem.
  • Inspirerende coaching in een kleine groep van maximaal 5 personen.
  • Oefeningen en tips om je stem op een gezonde en effectieve manier te gebruiken.
  • De kans om te leren van de persoonlijke ervaringen van andere deelnemers.

TROEVEN

5x

PERSONEN

5x

STEMMEN

5x

PROFILING

5x

COACHING

5x

INZICHTEN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant