Laden Evenementen

Welkom terug bij het spetterende openingsconcert van Mind The Voice in 2024: “The Acoustic Sessions”.

Al 15 jaar biedt Mind The Voice een podium aan muzikaal talent, zodat zij kunnen laten zien en horen wat ze in de Mind The Voice zangstudio’s hebben geleerd, maar dan voor een live publiek. Onze zangers staan alweer te popelen om jou te betoveren met hun unieke piano-interpretaties van bekende nummers.

Bij “The Acoustic Sessions” staan onze zangtalenten in de schijnwerpers van het prachtige CC Binder podium, begeleid door hun vocal coach aan de vleugelpiano.

Voor opkomende vocalisten is podiumervaring onbetaalbaar. Het biedt hen de kans om hun talenten te delen met een appreciërend publiek, maar ook om te leren, zich te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en hun podiumprésence te versterken.

Elke Mind The Voice podiumkans staat in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling.We nodigen je uit om samen met ons deze muzikale reis te ervaren in CC Binder. “The Acoustic Sessions” beloven een namiddag en avond vol inspiratie, emotie en vooral schitterende muziek te worden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant