Laden Evenementen

OPENDEURDAG  – 2023

Let’s have a chat! Want op zondag 1 oktober gooien we de deuren wijd open voor de Mind The Voice Opendeurdag, van 14:00 tot 18u00! Dit is geen gewoon evenement; het is een hartelijk welkom aan iedereen die geïnteresseerd is in onze eigenzinnige en innovatieve aanpak rond voice-body-mind én de talloze mogelijkheden die we te bieden hebben met Mind The Voice en WOLF44.

Of je nu een ervaren zanger bent, een aspirant-artiest, een muziekliefhebber, iemand die stemproblemen wil overwinnen, persoonlijke coaching zoekt, of simpelweg nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben, deze dag is speciaal ontworpen om jou te inspireren op het gebied van zelfexpressie, zingen, vocal coaching, personal coaching en artist consultancy.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

TIFV

We zijn trots om het nieuwe brand van Mind The Voice: “TIFV” te introduceren, waar onze coaching verder gaat dan alleen zingen: “Personal coaching en mind body voice expertise dat het verschil maakt!”. Ontdek hoe we onze holistische benadering nog meer hebben uitgediept om jou te helpen je innerlijke stem te vinden, ongeacht je achtergrond of niveau. Leer meer over ons volledig nieuwe aanbod, waar zelfexpressie, zelfvertrouwen en verbinding met je full potential centraal staan. Het doel van TIFV? Jou in je kracht zetten!

Nieuwe Omgeving

We hebben onze faciliteiten vernieuwd om jou een inspirerende omgeving te bieden waar creativiteit tot bloei komt! Ontdek onze nieuwe ruimtes die zijn ontworpen om jouw muzikale groei te stimuleren. Van individuele coaching tot groepsworkshops, ons aanbod past zich aan jouw behoeften aan.

Vocal Coaching

Ook de vertrouwde zanglessen en vocal coaching blijven bestaan. Onze ervaren coaches zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van je vocale vaardigheden en het verfijnen van je stem. Kom meer te weten over onze unieke methode dat is afgestemd op zowel beginners als ervaren zangers.

Factory/Vocal Reset

Wat is nu toch die “Vocal Reset” of “Factory Reset”? Is het mogelijk om via een behandeling een betere stem te krijgen? Het antwoord is volmondig ja. Ademhalingsklachten, stressgerelateerde klachten, spijsverteringsklachten zijn allemaal te behandelen via zo’n “RESET”, omdat je lichaam, mindset en emotionele setting onder de loep worden genomen tijdens zo’n sessie. Het resultaat? Een betere stem, een vrijere ademhaling, een beter gevoel. Hoe dat kan, dat wil Tiffany jou graag haarfijn uitleggen in een ontspannen babbel!

Hoe zou jouw ideale leven eruitzien als àlles mogelijk zou zijn? Wàt als het leven “jouw game” is en je alles terug zélf kan bepalen? Daarover gaat Plan A Coaching! Sterker nog: we introduceren nu ook: “Plan A – The Retreat”! In “Plan A -The Retreat” kan je samen met Tiffany Veys in een prachtige locatie in een wondermooie natuur gaan heroriënteren. Samen met jou gaat zij aan de slag op zoek naar jouw PERSONAL ID of PROFESSIONAL ID. Starten from scratch. Heroriëntatie. En Plan B is hierbij geen optie. Wil je meer weten hierover? Kom het te weten op onze opendeurdag.

Mind The Voice Bar

De opendeurdag is meer dan alleen een kijkje nemen in onze studio’s. Ontspan in onze “Mind The Voice Bar” en geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes terwijl je in gesprek gaat met gelijkgestemden en onze bevlogen coaches. Ook Tiffany Veys zal aanwezig zijn om jou te woord te staan ontdek hoe ze met haar voice-body-mind expertise jou kan inspireren om je ware potentieel te bereiken.

Titel

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant