TIFV2024-02-04T15:21:28+01:00

PERSONAL

COACHING

FACTORY

RESET

PLAN A

VOCAL

COACHING

Mind body voice expertise en coaching dat het verschil maakt.

“Stop the halfway. Let’s go all the way.”

Eigen filosofie en methodiek

TIFV?

  • Transformatie: Het streven naar transformatie en groei op alle niveaus – fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.
  • Integratie: Kijkend naar het geheel waarbij alle aspecten binnen de coaching worden geïntegreerd.
  • Focus: Het leggen van de focus op jouw specifieke doelen.
  • Visie: Het hebben van een helicopterview en het stimuleren van een bredere kijk op het leven en persoonlijke ontwikkeling.

Maar boven alles: mind – body – voice expertise en coaching dat het verschil maakt.

Transformatie

Iedereen heeft diepgewortelde overtuigingen of beperkende patronen. Maar je kan ook de emotionele lading ervan reduceren tot 0. Zo kan je transformeren naar jouw meest zelfzekere, krachtige zelf. You are in charge. Niet je gedachten of je emoties.

Integratie

Het in balans brengen en integreren van je mind, lichaam, emoties en energie. Door te werken aan de integratie en alignement van deze vier pijlers wordt jouw groei op elk niveau gestimuleerd en valt alles meer dan ooit op z’n plek.

Focus

Helderheid creëren over jouw doelen, waarden en prioriteiten. Met een gerichte en effectieve aanpak zetten we stappen om jouw gewenste resultaten te behalen en jouw pure potentieel volledig te benutten.

Visie

Visie is key. Weten wie je bent. Met een helicopterview overzien waar jouw obstakels zitten en hoe je je pure potentieel kan benutten als persoon, of binnen je professionele leven. Samen plannen we een strategie gebaseerd op jouw persoonlijke blauwdruk of DNA.

“Een complete aanpak: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch op een niet-zweverige manier.”

15 years and counting

Mind The Voice

Al 15 jaar lang deel ik samen met mijn team mijn expertise en passie via Mind The Voice, het vooraanstaande steminstituut in België gebaseerd op mijn kernfilosofie en methodiek die de verbinding legt tussen mind, body en voice.

Bij Mind The Voice gaan we verder dan alleen stemtraining en vocal coaching. We leggen de nadruk op het ontwikkelen van een sterke mindset en het bevorderen van een gezond lichaam.

Door deze holistische aanpak heb ik het voorrecht om vele topartiesten te coachen en te begeleiden.

Met TIFV deel ik met vol enthousiasme mijn filosofie met een breder publiek:

Niet alleen meer vocalisten, maar ook coaches, ondernemers, leiders, managers, opvoeders, begeleiders, leraren, therapeuten, medische beroepen als performers, artiesten, kunstenaren, sporters, comedians, sprekers, als ouders, jongeren, studenten, en iedereen die zijn pure potentieel wil maximaliseren. Iedereen kan mijn nieuwe ideeën en filosofie binnen coaching en “resets” immers wel gebruiken.

Bovendien wordt de “vocal coaching” geupgrade met een topsportbenadering die vocal reset, vocal technique coaching, vocal sound coaching en vocal performance coaching omvat.

Welkom!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Korte en inspirerende tips om jouw leven terug vast te nemen, elke week in jouw mailbox.

Latest articles

NEXT DIVE DEEP MASTERCLASS

September 16th, 2023

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant