Laden Evenementen

Raise your energy. Letterlijk. Muziek heeft een helende kracht. De hoge vibraties van de kristallen singing bowls hebben de kracht om negatieve trillingen los te trillen, zodat je na dit soundhealing concert vrijer, meer ontspannen en gelukkiger zal voelen. Het werkt in op je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam. Na dit sound-bad ben je ongetwijfeld vervuld van innerlijke rust en positieve vibes.

“Music was my first love. Gezondheid van lichaam en geest mijn tweede. En wil het nu net dat ik deze twee liefdes kan combineren en delen met jullie via soundhealing! Muziek heeft namelijk zoveel meer kracht dan we eigenlijk beseffen. Muziek is trilling. En de juiste trillingsfrequentie heeft de kracht om lichaam en geest te refreshen. Exact wat we nodig hebben als de wereld rondom ons soms wat druk is. Ik nodig je uit om -niet-zweverig-, maar net heel down to earth te komen relaxen en te genieten van een concertje op mijn kristallen singing bowls.

Tiffany VeysHead vocal coach

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant