Laden Evenementen

Shortski? #kdachthetnie

Velen gaan er in het voorjaar op uit voor een korte skivakantie. Mind The Voice kiest voor een short SING-vakantie, om de mentale en vocale batterijen op te laden!

Het Mind The Voice-zangweekend is intussen een echt begrip geworden en is in 2022 al aan zijn 11e editie toe! Het is ongetwijfeld hét weekend van het jaar, overgoten met zingen, stemtechnieken, vocal coaching, leuke songs, homemade food, fun en positieve vibes!

VOOR WIE?

Het Mind The Voice-weekend is een weekend boordevol vitaminen voor de voice, body & mind en wordt integraal gecoacht door Tiffany Veys. Tijdens dit weekend zijn er zangsessies, vocal workouts, ademsteun workouts, sessies rond yoga en mindset voor de stem, en uiteraard veel harmonieuze samenzang van de allermooiste popsongs. Dit met een exclusieve groep van +/- 25 vocalisten.

Tussen de muzikale prikkels kan je genieten van een culinair ALL-IN en een rustige, ontspannende omgeving!

Het culinair all-in wordt verzorgd door de in-house catering van Mind The Voice. Er wordt gezorgd voor een overheerlijk ontbijtbuffet, warme homemade lunches en diners, overheerlijke tussendoortjes, fruit, yoghourt, koffie, thee, wijn,…

… omdat kwaliteit bij Mind The Voice prioriteit is!

Ga je mee? Deel het met je vrienden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant