Laden Evenementen

De VOCAL BOOTCAMP is een 5-daagse intensieve zang-en performance opleiding voor vocal performers.

Tijdens de BOOTCAMP zijn er verscheidene masterclasses stem- en zangtechnieken voor het zingen van lichte muziek, podiumtechnieken & performance training. Maar dat is niet alles. Zingen is topsport en vraagt de juiste mindset en voldoende stemconditie. Daarom zijn er ook sessies rond mind & body voor de stem: body workouts, yoga, omgaan met faalangst, vocal stretch,…

Nà deze 5-daagse VOCAL BOOTCAMP ga je naar huis met een rugzak boordevol zang-& performance-ervaring.

Are you ready for an amazing journey?

 

 

Wat houdt deze bootcamp in?

Ademhalings-, stem- en zangtechnieken volgens de Mind The Voice-methode. Je leert je stem krachtig en gezond in te zetten voor het zingen van je eigen muzikale repertoire. Je krijgt tips & tricks om joùw unieke sound en stemgeluid te ontwikkelen. Na deze VOCAL BOOTCAMP ga je naar huis met je eigen vocal work-out en persoonlijke, indivuele stem- en zangoefeningen om het beste uit je eigen stem te halen. Elke stem is uniek en vraagt een andere aanpak. Onze coaches begeleiden jou daarbij!

Hoe ga ik om met faalangst? Hoe creëer ik meer zelfvertrouwen on stage? Hoe kan ik mijn stem onder controle krijgen tijdens stresssituaties?  Zingen is topsport. En topsporters worden gecoacht. Mind The Voice gebruikt mental coaching-technieken uit de topsport om zangers naar een hoger level te brengen en hun slaagkans te vergroten als artiest. Het zingen van hoge noten en jezelf als artiest op de muzikale kaart zetten heeft immers veel méér nodig dan een paar goed getrainde stembanden!

De muziekwereld anno 2021 is niet meer zoals de muziekwereld pakweg 10 jaar geleden. Dankzij de sociale media heb je immers de mogelijkheid om elk moment van de dag wereldwijd nieuwe muziek te droppen. Sociale media is daarentegen ook vluchtig. Dit betekent dat je als artiest voldoende materiaal moet kunnen afleveren om in the picture te geraken én te blijven. Je krijgt adviezen en tips hoe je kwalitatief, snel én efficiënt te werk gaat door onze inhouse soundengineer, Kris Van Roy.

Meerstemmig leren zingen is een échte meerwaarde als vocal performer. Het versterkt je muzikaal gehoor en daarmee ook je intonatie. Het aansterken van deze kwaliteiten zullen je helpen om beter te kunnen improviseren, vocale riffs te leren zingen én als je je eigen backings wil inzingen in de studio is dat ook mooi meegenomen, niet? We trainen een populaire popsong in de stijl van Pentatonix! Fun verzekerd!

Leer de belangrijkste stemzones & stemeffecten volgens de Mind The Voice-methode herkennen en gezond uitvoeren in een pittige Masterclass. Mind The Voice werkt met 3 stemzones: basisstem, stemeffecten en shout en een diversiteit aan stemeffecten en stemtoevoegingen. We trainen tijdens deze VOCAL BOOTCAMP intensief op de 2 belangrijkste zones/effecten SHOUT en TWANG, om je sound technisch gezond te kunnen uitvoeren en zo vervolgens je stem te gaan “kruiden” met alle coole effectjes die je maar wil!

Geen VOCAL BOOTCAMP zonder een SHOWCASE. Aan het eind van deze stevige 5-daagse bootcamp laten we vrienden en familie zien waarop we allemaal hebben getraind. Na de generale repetitie worden zij dan ook uitgenodigd in de Mind The Voice Performance Room voor een exclusieve showcase. Hierbij kan je alle technieken, tips & tricks omzetten naar de praktijk, on stage!

VOCAL BOOTCAMP COACHES

Alle coaches binnen Mind The Voice werken volgens de Mind The Voice filosofie, natuurlijk met behoud van hun eigen achtergrond, karakter, ervaring en identiteit.

Mona Van Bever
Mona Van Bever
Vocal Coach
Finlay Van Wymeersch
Finlay Van Wymeersch
Vocal Coach
Phaedra Segers
Phaedra Segers
Vocal Coach
Liesbeth Verlaet
Liesbeth Verlaet
Vocal Coach
Tiffany Veys
Tiffany Veys
Founder – Vocal Coach – Artist Coach

Doe je mee? Deel dit met je vrienden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant