Laden Evenementen

Twee keer per jaar organiseren we met Mind The Voice podiumkansen voor onze zangstudenten om hen alle tips, tricks en technieken om te leren zetten naar het grote podium!

Na een geslaagde editie van POP LOVE in februari is het nu tijd voor onze spetterende Mind The Voice SHOWCASE!

Tijdens deze showcase brengen onze artiesten een prachtige performance op ons indrukwekkend podium, verdeeld over 2 dagen met in totaal 4 concerten.

We willen er opnieuw een totaalbeleving van maken en bieden daarom bij het inkomticket (20€) een homemade PIZZA BUFFET aan. Music, food en positieve vibes, wat willen we nog meer om de zomer van 2022 in te zetten?

Bij het PIZZA BUFFET zal je keuze hebben tussen:

  • PIZZA HAWAI
  • PIZZA SALAMI
  • PIZZA VEGGIE
  • PIZZA CHICKEN BBQ

Daarnaast kan je tijdens de showcases ook drinks bestellen aan onze bar.

We verhuizen met Mind The Voice voor deze gelegenheid naar de grote zaal van GC De Nestel, waar we de locatie omtoveren tot een muzikale concerttempel! 😉

Sinds 28/06 is de ticket verkoop gelosten. Nog last minute tickets nodig. Stuur een mailtje naar ‘info@mindthevoice.be’ of 0473115925 (gsm Kris)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Contact Info

Lippeloseweg 44 - 2890 Sint-Amands

Telefoon: +32(0)32980494

Mobiel: +32(0)473115925

Web: Mind The Voice

Ga naar de bovenkant