SINGINGMAG

45 MIN YOGA FOR THE VOICE WORKOUT

Wie ondergedompeld wil worden in oefeningen voor lichaam en geest die je stem beïnvloeden, moet zeker eens de tijd nemen om de volgende live stream van 45 minuten met me mee te doen. Herneem daarna elke dag enkele oefeningen uit deze serie of doe de serie af en toe eens helemaal opnieuw voor een yoga for the voice reset.

Wie nòg meer wil, kan gewoon rechtstreeks surfen naar de hele playlist op YouTube door op de onderstaande button te klikken.

Veel succes!

Tiffany

SINGING GYM VOCAL MASSAGE & STRETCH

Daarbovenop heb ik ook nog 2 bonusvideo’s voor jou uit de energizing SINGING GYM-reeks over vocal massage en vocal stretching. Bij de Singing Gym video’s hoort ook een gratis vocal course met meer theoretische uitleg over de oefeningen uit de video’s.

Tiffany Veys, Head vocal coach

SINGING GYM

GRATIS VOCAL COACHING OP POP MUZIEK

Tiffany Veys, Head vocal coach

Wil je 2x/maand inspiratie in je mailbox?

Schrijf je dan in voor mijn newsletter.

'Ponytales' met motivational talk,

inspirerende verhalen & coachingtips.